Yıldız futbolcu maç devam ederken sahayı terk etti!

23.10.2023 - 22:21 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 23:19

Katar ekiplerinden Al Ahli Doha'da forma giyen Julian Draxler, takımının Katar SC ile karşılaştığı maçta oyun devam ederken sahayı terk etti.

Yıldız futbolcu maç devam ederken sahayı terk etti!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında Paris Saint-Germain'den Katar'ın Al Ahli Doha ekibine transfer olan Julian Draxler, oyun devam ederken sahayı terk etti. Katar Yıldızlar Ligi'nde Al Ahli Doha ve Katar SC'yi karşı karşıya getiren maçta Alman yıldız, maçın son dakikalarında sebepsizce sahadan ayrıldı.

4 dakikada 2 gol attı

Al Ahli Doha oyuncusu Julian Draxler, Katar SC karşılaşmasına ikinci yarıda girdi. Maçın 62. ve 66. dakikalarında fileleri havalandırmayı başaran Draxler takımında gole ulaşan tek isim oldu. Draxler'in golleri Al Ahli Doha'nın Katar SC karşısında zafer almasına yetmedi. Al Ahli Doha sahadan 4-2 mağlup ayrıldı. 

Draxler taraftarları şaşırttı

Julian Draxler 2 gol kaydettiği maçta gollerinin önüne geçen bir hareket ile taraftarları şaşırttı. Maçta ayağına doğru gelen bir topu karşılayan 30 yaşındaki futbolcu topa vurduktan sonra arkasını dönerek sahadan çıktı. Kameralar oyuncunun soyunma odasına yöneldiğini kaydetti. 

Öte yandan, Draxler kısa bir süre sonra sahaya geri döndü. Yıldız oyuncunun bağırsak problemi yaşadığı öğrenildi.

Al Ahli Doha, Draxler için 9 milyon ödedi

Julian Draxler, sezon başında Paris Saint-Germain'den Katar ekibi Al Ahli Doha'ya 9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. 30 yaşındaki Alman futbolcunun Katarlı ekip ile 2 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezonu Portekiz ekiplerinden Benfica'da geçiren Julian Draxler, tüm kulvarlarda toplamda 18 maçta süre buldu. Alman futbolcu bu maçlarda 2 gollük performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler