Fenerbahçe'de Mergim Berisha performansıyla Jorge Jesus'u şaşırttı

22.06.2022 - 10:47 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 16:41

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'a sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, yıldız oyuncunun performansıyla büyük şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mergim Berisha performansıyla Jorge Jesus'u şaşırttı

Geçtiğimiz sezon kötü başladığı ligde İsmail Kartal'ın gelişiyle çıkışa geçen ancak bu çıkışı şampiyonluk için yeterli olmayan Fenerbahçe'de, beklentilerin uzağında kalan forvet oyuncuları eleştirilerin odak noktasında yer almıştı.

Forvet transferi bekleniyordu

Transfere hızlı bir giriş yapan ve teknik direktör Jorge Jesus'un talepleri doğrultusunda Lincoln ve Bruma'yı kadrosuna katan Fenerbahçe'nin forvet hattına da bir transfer yapması bekleniyordu.

Mergim Berisha, Jesus'u şaşırttı

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Fenerbahçe'de, geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamayan Alman forvet Mergim Berisha'nın sezon öncesindeki görüntüsü hem teknik heyeti hem de taraftarları şaşırttı. 

Bambaşka Berisha

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de beklentilerinde altında kalan Alman golcü Mergim Berisha, yeni sezon öncesi sıkı bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Salzburg'dan kadrosuna kattığı 24 yaşındaki golcü, yeni teknik direktör Jorge Jesus'un takımın başına gelişiyle farklı bir havaya bürünmüş durumda.

İlgini Çekebilir
Konyasporlu oyuncu Fenerbahçe'ye Kim Min-jae Premier Lig'e gidiyor
Habere Git

"Mutlaka takımda tutun"

Akşam'da yer alan habere göre; Portekizli çalıştırıcı Jesus'un "Mutlaka takımda tutun" raporu verdiği Alman golcü, yeni sezonu sabırsızlıkla beklerken, Jesus yönetiminde kendisini bulacağını düşünüyor. Antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran Berisha, tüm ekibin de beğenisini kazanmış durumda.

Antrenmanlarda fark yarattı

Kendini son derece fit tutan Mergim Berisha, Jorge Jesus'un yaptırdığı ağır idmanlarda ayakta kalan ender isimlerden oldu. Portekizlinin idman temposuna birçok sarı lacivertli futbolcu ayak uydurmakta zorluk çekerken Mergim Bersiha'nın dayanıklılık anlamında oldukça yüksek bir seviyede olması dikkat çekti.

"Hazırım" mesajı

Yaz tatilinde yatmayan ve çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren Mergim Berisha geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından fit vücudunu paylaşmış ve adeta hocası Jorge Jesus'a "hazırım" mesajı vermişti.

7 gol ve 3 asist yapmıştı

Yeni sezonda hedefi mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Fenerbahçe'de Mergim Berisha'nın Jorge Jesus'un en büyük silahlarından biri olması bekleniyor. 24 yaşındaki forvet geride bıraktığımız sezonda çıktığı 33 maçta 7 gol, 3 asistlik istatistik yakalamıştı.

Golcü transferi askıya alınabilir

Yeni sezon öncesi takımın golcüleri Serdar Dursun ve Mergim Berisha'ya şans tanımak isteyen Jorge Jesus'un iki oyuncunun hazırlık maçlarında göstereceği performansa göre golcü transferine karar vereceği öğrenildi. İki futbolcu Jesus'un istediği performansı sergilerse Portekizli teknik adam yeni bir golcü transferi istemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler