Galatasaray ve Fenerbahçe İstemişti! İşte Bertuğ Yıldırım'ın Yeni Takımı

15.02.2023 - 17:42 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 18:01

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Bertuğ Yıldırım'ın yeni takımı belli oldu. Hatayspor, Bertuğ'u kiralık olarak gönderdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe İstemişti! İşte Bertuğ Yıldırım'ın Yeni Takımı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam 10 ilde ciddi hasar yarattı. Çok sayıda can kaybının yaşandığı feci afette yara alan Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, ligden çekildi. Hatay temsilcisi futbolcularını ise oynayabilecekleri takımlara göndermeye başladı.

Fenerbahçe ve Galatasaray da istemişti! Bertuğ transferinde yeni gelişme

Atakaş Hatayspor, teknik direktör Volkan Demirel'in "Yerli Haaland" dediği 20 yaşındaki golcüsü Bertuğ Yıldırım'ı da kiralık listesine koydu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da ilgilendiği Bertuğ Yıldırım transferinde yeni gelişme yaşandı.

Antalyaspor devrede! Büyük ölçüde anlaşıldı

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Hatayspor'un golcüsü Bertuğ Yıldırım için devreye girdi. Akdeniz ekibi, Hatay'ın genç yeteneğinin kiralık transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Hatayspor'dan sol bek!
Habere Git

Bertuğ Yıldırım'ın kariyeri

12 Temmuz 2002 doğumlu Bertuğ Yıldırım, Sarıyer altyapısında yetişti. 2020'de A takıma yükselen genç futbolcu, 2021 yazında Hatayspor'a transfer oldu.

17 maçta 4 gol, 2 asist

Bertuğ Yıldırım, Hatayspor'da bu sezon 17 karşılaşmada forma giydi. 20 yaşındaki santrfor, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler