Trabzonspor şampiyonluğu Yenikapı'da kutladı

08.05.2022 - 10:49 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 23:55

Trabzonspor tarihi şampiyonluğunu bu kez İstanbul'daki taraftarlarıyla kutladı. Yenikapı’da yapılan dev organizasyonda konserler, meşale ve havai fişek gösterileri oldu.

Trabzonspor şampiyonluğu Yenikapı'da kutladı

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaşan Trabzonspor, şampiyonluğu bugün İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda kutlayacak.

Yenikapı'daki kutlamalar saat 15.00'te başlayacak

Gurbetçi Gençler ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği kutlama saat 15.00'te saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.

Onbinlerce taraftarın katılması beklenen organizasyonda çok sayıda sanatçı konser verecek. DJ performansları sergilenecek.

Hava kararınca yeni şampiyonluk partisi

Hava karardıktan sonra ise lazer, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak. Kutlamalarda bazı sürprizlerin de yer alması bekleniyor. Şampiyonluk coşkusunu Yenikapı'da bir kez daha yaşayacak olan bordo-mavililer yine dünyayı sallayacak.

Geçen hafta Antalyaspor maçından sonra yapılan şampiyonluk partisi dünyada ses getirmiş, 2 milyarı aşan görüntenme ile rekora imza atmıştı. Bugün bu rekorun geliştirilmesi hedefleniyor.

Kupayı Akyazı'da alacak

Bordo-mavililer, şampiyonluk kupasını 15 Mayıs Pazar günü Trabzon'da alacak. Kupanın normal prosedüre göre Altay maçında verilmesi gerekiyor.
Ancak yönetim kupayı kendi stadında almak istedi. Bu nedenle şampiyonluk kupası Altay maçından bir gün sonra Trabzonspor'a getirilecek.

Akyazı'daki Şenol Güneş Stadı'nda 15 Mayıs Pazar günü düzenlenecek muhteşem bir şölenle Trabzonspor 2021-22 sezonu şampiyonluk kupasını alacak.

İlgini Çekebilir
Fransız devinden Trabzonspor'a kutlama
Habere Git

Şampiyonluk ve özel anları sanal gözlükte

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonsporlu futbolcuların yaşadığı unutulmaz anlar, sanal gerçeklik teknolojisiyle taraftarların beğenisine sunulacak...

Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde yarın düzenlenecek söz konusu etkinlik saat 12.00'de başlayacak. Etkinliğe katılacak taraftarlar, maç önü konuşmalarından soyunma odası kutlamalarına kadar daha önce hiç görmedikleri en özel anları 'VR gözlük teknolojisi' sayesinde görme fırsatına kavuşacak.

Yönetim, katılımcıların şampiyon takımın futbolcularıyla aynı atmosferi soluma şansı elde edeceğini açıkladı.

İşte İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları nedeniyle İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları için kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yenikapı Miting Alanı'nda bugün gerçekleştirilecek Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları kapsamında saat 11.00 itibarıyla program bitimine kadar Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan cadde ve sokaklar, Namık Kemal Caddesi'ne bağlantıya uygun noktalardan geçici olarak trafiğe kapatılacak.

Bu yollara alternatif güzergah olarak Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı kullanılabilecek.

Taraftarlar toplanmaya başladı

Trabzonsporlu taraftarları Yeniakpı Etinlik alanında toplanmaya başladı.

Ağaoğlu'ndan üçlü!

Trabzonspor, Yenikapı'da 260 bini aşkın taraftar ile kutlamalara devam etti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yenikapı'daki şampiyonluk kutlamasında taraftara üçlü çektirdi.

"O ateş hiç sönmemişti"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kutlamalarda şu açıklamalarda bulundu: “Farklılığımızı ortaya koyduk. Trabzonspor küllerinden doğdu dediler, ben de şunu söyledim: ‘O ateş hiç sönmemişti. O ateş sönseydi eğer, bugün milyonlarca taraftar yıllarca sabırla bekleyen taraftarın sevdası sönmüş olsaydı, bugün bu insanlar meydanlarda, sokaklarda olmazdı"

"Dünyanın her yerinde insanlar ayakta alkışlıyor"

"Dünya'nın her yerinde insanlar bu takımı ayakta alkışlıyor. Sabrınızı ayakta alkışlıyorum. O içimizde sönmeyen ateş ve bizlere vermiş olduğunuz destekle, bizimle birlikte yanyana mücadele ettiğimiz için bugün bu noktadayız. Bugün takımımızın şampiyonluğunu kutluyoruz. Bu şampiyonlukta en büyük pay sahibi sizsiniz."

"Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sevincimizi doya doya yaşayalım. Eğlenelim, horon edelim, kolbastı oynayalım. Her türlü müzikle coşalım ama lütfen bana söz verin, hepinizden rica ediyorum; aşırıya kaçmayalım. Hiç kimse karşı hiçbir şekilde sosyal medya da dahil olmak üzere farklı bir tutum sergilemeyelim."

"Bugün bizim sevincimiz dünyanın dört bir yanında gıptayla izleniyor. Lütfen hiç kimsenin buna en ufak bir şekilde gölge düşürmesine müsaade etmeyelim. Diğer takımların, rakiplerin tacizleri asla size yanlış bir şey yaptırmasın. Sadece kendi sevincimizi yaşayalım. Sadece kendi mutluluğumuzu yaşayalım."

"Karakterinizi kaybederseniz her şeyinizi kaybedersiniz"

"Kime sorarsanız herkes şunu söylüyor, ‘En büyük biziz.’ Biz de şunu söylüyoruz, ‘Olabilirsiniz; ama biz farklıyız, biz Trabzonsporuz’. Başından beri söylüyorum; maç kaybedebilirsiniz, puan kaybedebilirsiniz, bunun telafisi var. Şampiyonluk bile kaybedebilirsiniz, önümüzdeki yıllardaki şampiyonluklar sizi bekliyor. Ama eğer karakterinizi kaybederseniz, her şeyinizi kaybedersiniz, her şeyinizi…"

"Bu karakterli ve dik duruşunuz hiçbir zaman bozulmasın. Sizden tek istediğim bu. Bizim sloganımız o zaman şu oluyor: Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Sağ olun, Allah hepinizden razı olsun”

Senin için hazırladığımız haberler