Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Onana'ya teklif! İşte Kartal'ın istediği para

26.08.2023 - 22:45 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 22:56

Beşiktaş'ın Lens'ten transferi Jean Onana için Spartak Moskova'dan kiralama teklifi geldi. Ruslar, Siyah-Beyazlılar'ın istediği parayı kabul etmedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Onana'ya teklif! İşte Kartal'ın istediği para

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlı takımın Ligue 1 ekibi Lens'ten kadrosuna kattığı Jean Onana için transfer teklifi geldi.

Onana için kiralama teklifi

Rusya Premier Lig'de mücadele eden Spartak Moskova, Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Onana'yı radarına aldı. Rus kulüp, Kamerunlu orta saha için Siyah-Beyazlılar ile temasa geçti. Ahmet Nur Çebi yönetimine kiralama teklifi yapıldı.

Beşiktaş 1 milyon Euro istendi

Beşiktaş ise yeni transferin Spartak Moskova'ya gönderilmesini kabul etti. Siyah-Beyazlılar, kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro talep etti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Anayasa değiştiriyor, kurullar nefes aldı!
Habere Git

Spartak Moskova kabul etmedi

Spartak Moskova, Beşiktaş'ın 1 milyon Euro talebini fazla buldu. Rus kulüp, Siyah-Beyazlılar'ın bu isteğini kabul etmedi.

Beşiktaş 4 milyon Euro'ya aldı

Beşiktaş, Jean Onana'yı 4.04 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Onana, Şenol Güneş yönetiminde 6 resmi maça çıkarken, 109 dakika süre bulabildi.

109 dakikada 1 asist yaptı

Sahada olduğu 109 dakikada 1 asist kaydeden Onana, henüz Siyah-Beyazlı forma ile gol sevinci yaşayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler