Yeni sezonda Real Madrid'den nokta transferler Ronaldo, Haaland ve Mbappe

14.03.2021 - 15:50 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 15:58

İspanya'nın köklü takımı Real Madrid, yeni sezona dünya yıldızı futbolcularla girmek istiyor. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi AS, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in Ronaldo, Haaland ve Mbappe'yi yeni sezonda takıma transfer edeceğini iddia etti. İşte detaylar...

Yeni sezonda Real Madrid'den nokta transferler Ronaldo, Haaland ve Mbappe

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Real Madrid, gelecek sezonun kadro planını şimdiden şekillendirmeye başladı. 

İspanyol basınından AS'a göre Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, takımın eski futbolcusu C. Ronaldo ile birlikte bu sezon attığı gollerle Avrupa futboluna damgasını vuran Erling Haaland ve Kylian Mbappé'yi gelecek sezon takıma transfer edeceğini iddia etti.

Ronaldo, Juventus'ta mutlu değil

Son iki sezondur Şampiyonlar Ligi'ne erken havlu atan Juventus'ta Cristiano Ronaldo'nun geleceği tartışılıyor. 2018 yazında 100 milyon euro bonservisle Real Madrid'den ayrılıp İtalya'nın yolunu tutan Ronaldo, tekrardan eflatun beyazlılara dönemek için gün sayıyor.

Hedef; yeni dönemin yıldızları Halaand ve Mbappé

Öte yandan İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, Bundesliga ekiplerinden Dortmund'un yıldızı Erling Haaland'ı ve PSG'nin başarılı futbolcusu Kylian Mbappé yeni sezonda kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon Borussia Dortmund formasını giydiği 32 maçta 36 gol kaydeden 20 yaşındaki golcü futbolcu Erling Haaland, Avrupa futboluna damga vurdu. Yeni sezonda gol sıkıntısını Halaand ile çözme isteyen Real Madrid Kulübü, Norveçli oyuncu için tüm şartları zorlayacağı bildirildi.

Son olarak İspanyol AS Gazetesi, Paris Saint Germain ile 2022 yılına kadar kontratı devam eden Kylian Mbappe için ise kesenin ağzını açacağını iddia etti. Fransız Kulübü Paris Saint Germain ise 375 milyon EURO bonservis talebinde bulunuyor.

İşte yıldız oyuncuların bu sezon lig performansları

C. Ronaldo - 22 maç - 20 gol 2 asist

Erling Håland 20 maç - 19 gol -  asist

Kylian Mbappé 23 maç - 18 gol 6 asist

Senin için hazırladığımız haberler