Francesco Totti yeni sevgilisiyle, eski karısının hikayesine baktı

19.09.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 19.09.2023 - 17:08

Roma’nın efsane kaptanı Francesco Totti, yeni sevgilisi Noemi Bocchi ile futbolcuyu aldatan eski eşi Ilary Blasi’nin storysine bakarken yakalandı.

Francesco Totti yeni sevgilisiyle, eski karısının hikayesine baktı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Francesco Totti, 2022 yılında 17 senelik eşi Ilary Blasi ile olan evliliklerini aldatıldığı için bitirdiklerini açıkladı. Totti, bu ayrılığın üstüne Noemi Bocchi ile sevgili olduğunu gizlemedi.

Aynı maçtalardı

Totti, sevgilisi Noemi Bocchi ve bir arkadaşları, Totti’nin oğlu Cristian Totti’nin maçını izlemeye gittiler. Cristian'ın maçını izlemeye, Francesco Totti'nin eski eşi Ilary Blasi de gitti.

Kameralara şok bir görüntü yansıdı

Maç sırasında kameralar Romalı efsaneye döndü. Tam o sırada Totti’nin sevgilisi Noemi Bocchi’ye yanında oturan arkadaşı bir fotoğraf gösterdi. Kameralara da yansıyan bu fotoğraf, Totti’nin eski eşinin Instagram paylaşımıydı. Totti de kafasını çevirip eski eşinin paylaştığı fotoğrafa baktı ve ardından maçı izlemeye devam etti.

İlgini Çekebilir
FIFA'dan kadın futbolcuyu dudağından öpen başkana ceza
Habere Git

Ağzı okunmaya çalışıldı

Sportitalia’nın bugün paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem olmaya başladı. Noemi Bocchi’nin, Totti’nin eski eşinin de maçta olduğunu gösteren fotoğrafı gördükten sonra kurduğu cümle, İtalyanlar tarafından tahmin edilmeye çalışıldı.

"Mesajlaşmaları yakaladım"

Totti, eski eşi Ilary’nin kendisini birçok insanla aldattığını Correiere della Sera’ya, “Geçen yılın Eylül ayında söylentiler vardı. Ilary'nin birden çok sevgilisi olduğunu söylüyorlardı. 'İmkansız' dedim. Gerçekten birden fazla diyorlardı. Çok güvendiğim, ömürlük dostlarım bile bana bunu söylemeye başladı. İnanamıyordum. Sonra telefonunda mesajları buldum" diyerek açıklamıştı.

"Şok yaşadım"

Totti, "Ilary'nin kod adları kullandığını da fark ettim. Bunu sonbaharda anladım ama mesajlar çok eskiye dayanıyordu. Şok yaşadım. Ilary'nin başka biriyle sevgili olması... Şoktu! Başkalarına ilgi duyabileceğine inanamadım ama mesajlar oradaydı işte. Otellerde buluşuyorlardı mesajlarda" dedi.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Sergen Yalçın kumarhanede kameralara yakalandı
Habere Git

"Köpek gibi acı çektim"

Totti, geçtiğimiz yıl aldatıldığını öğrendikten sonra şu cümlelerle ruh halini anlatmıştı: “Kimseye bir şey söylemedim. Sorunlar karşısında gözlerini kapatan biri değilim ama hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya başladım. Konu Ilary değildi, konu çocuklardı, aileydi. Köpek gibi acı çektim, ağladım. Depresyona girdim. Evliliğin bitmesi için uzun süre gerekti. Noemi Bocchi beni bu depresyondan çıkaran kişi oldu. Bir anda haberler gazetelerde çıkmaya başladı"

Senin için hazırladığımız haberler