Yedlin'in son durumunu GS TV spikeri açıkladı

11.04.2021 - 14:11 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 14:50

Galatasaray'da forma giyen ve Fatih Karagümrük karşılaşmasında Jermin Lens'in darbesiyle maçı yarıda bırakan DeAndre Yedlin'in sağlık durumu hakkında açıklama geldi. 

Yedlin'in son durumunu GS TV spikeri açıkladı

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray TV spikeri Serbay Şenkal, sosyal medyada hesabından Karagümrük maçında Lens'in darbesiyle sakatlanan Yedlin'in son durumunu açıkladı.

DeAndre Yedlin ile ilgili açıklama yapan Şenkal, "Deandre Yedlin'in sağlık raporu...Sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem var. Soran olursa doğal pozisyon gereği oldu dersiniz!" ifadelerini kullandı.

İşte o tweet:

Hakem 'Yer çekimi' demişti

DeAndre Yedlin kırık şüphesiyle hastaneye gönderilirken, Galatasaray-Karagümrük maçının orta hakemi Ali Palabıyık ile dördüncü hakem Sarper Barış Saka, Yedlin'in pozisyonu için, "Yer çekiminden dolayı oldu, ne yapsın saklayamaz" cevabını vermişti.

Ali Palabıyık'tan şok Yedlin cevabı: Yer çekimi...
Haberi okumak için tıklayınız!

Arda Turan gönderme yapmıştı

Galatasaray kaptanı Arda Turan da karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından  yaptığı  paylaşımda  ''Kırmızı kart yok… Yer çekiminden olmuş…'' ifadelerini kullanmıştı.

Yedlin'in performansı

Galatasaray'ın kış transfer döneminde kadrosuna kattığı Yedlin, sarı kırmızılı formayla 8 maça çıktı. Alanyaspor'a karşı bir asist yapan futbolcu, Çaykur Rizespor karşılaşmasında Galatasaray formasıyla ilk ve tek golünü bulmuştu.

DeAndre Yedlin sahalara ne zaman dönecek?

ABD'li sağ bek en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler