Galatasaray haberleri | Yedlin gitti Omar dönüyor

24.01.2022 - 18:09 | Son Güncellenme: 24.01.2022 - 18:30

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı kırmızılı ekipte sağ bek DeAndre Yedlin ile yollar ayrılırken, sağlığına kavuşan Omar Elabdellaoui kadroya dönüyor. İşte detaylar

Galatasaray haberleri | Yedlin gitti Omar dönüyor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray takımı, Trabzonspor karşılaşmasının ardından 15 günlük süreci çok iyi değerlendirmek istiyor. Bugünkü rejenerasyon çalışması hava koşulları sebebiyle yarına ertelenirken, Cimbom'da sonrasında çift antrenmanlar başlayacak. Bu süreçte Eyüpspor'la da hazırlık maçı planlayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent, temel sistemi oturtup fiziksel kaliteyi de artırma hedefinde.

Omar sahalara dönüyor

2021'in ilk anlarında talihsiz bir kaza yaşayan ve gözlerinden büyük operasyonlar geçiren Omar Elabdellaoui bir seneyi aşkın süredir maça çıkamıyordu. Sağlığına tamamiyle kavuşan ve çalışmalarını gerçekleştiren Omar, sözleşmesi feshedilen Yedlin'in yerine ikinci yarıda alternatif sağ bek olarak planlandı. 30 yaşındaki futbolcunun 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Yedlin'in performansı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki sağ bek oyuncu Yedlin, sarı kırmızılı forma ile 36 maçta sadece 1 gol 1 asistle oynadı. 

İlgini Çekebilir
Burak Elmas'ın tweeti yeniden gündem oldu! "Bravo Trabzon..."
Habere Git

Omar Elabdellaoui 20 gün hastanede kaldı

Geçirdiği şanssız kaza sonrası hastaneye kaldırılan ve gözünden bir dizi operasyon geçiren Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui ise, 20 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmişti. Norveçli futbolcu Mayıs ayına kadar gözünden operasyon geçirmeye devam etmişti. Hastaneden ayrıldıktan sonra gözüyle ilgili tedavisi devam eden Omar Elabdellaoui, ülkesi Norveç'e gitmiş ve tedavisine orada devam etmişti. Omar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda salonda bireysel çalışmalar yaptığını ifade etmişti. Galatasaray, Norveçli sağ bekin sözleşmesi, geçen sezonun devre arasında askıya alınmıştı.

Omar Elabdellaoui'nin performansı

Toplam kariyerinde 275 maça çıkan 30 yaşındaki sağ bek Omar Elabdellaoui, 14 gol ve 23 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler