Yeditepe Eagles'tan flaş transfer: Bulls'un yıldız ismi...

09.10.2019 - 17:50 | Son Güncellenme: 09.10.2019 - 17:50

Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi takımlarından Yeditepe Eagles, milli running back Taha Çokadar'ı kadrosuna kattı. Çokadar, Eagles'ın profesyonel takımında oyuncu olarak görev alacak; ÜniLig takımında ise, hücumda asistan antrenör olacak.

2014-2019 yılları arasında, ÜniLig'de İstanbul Üniversitesi  Bulls takımının oyuncusu ve antrenörü olan  ve  Profesyonel Lig'de Koç Rams forması giyen Taha Çokadar'ın kariyeri başarılarla dolu.

Bulls ile 2018 sezonunda ÜniLig 1. Lig şampiyonluğuna ulaşan başarılı running back, Türkiye Korumalı Futbol 1. Ligi'nde, Koç Rams'te görev aldığı 2 sezon namağlup şampiyonluk sevinci yaşadı ve 2018 yılında CEFL Bowl'da final oynadı. 

Milli Takım'da olmaması çok konuşuldu

Geçen sezon Profesyonel Lig'de yer almayan Taha Çokadar, ÜniLig Süper Lig'de İÜ Bulls'un Play-Off'a kalmasında en etkili isimlerden bir olmuştu. Daha önce Milli Takım'da 3 kez forma giyen Çokadar'ın bu sezon IFAF Avrupa Şampiyonası B Kategorisi'nde, Milli Takım'ın aday kadrosunda yer almaması, Bulls oyuncuları tarafından tepki ile karşılanmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler