'Yedek olurum' dedi, 11'de başladı ve...

08.11.2020 - 17:12 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 17:14

Milan maçında 3 gol atarak Avrupa'nın gündemine oturan Yusuf Yazıcı, ligde de skora etki etti ancak; takımını yenilgiden kurtaramadı. Yusuf Yazıcı ile teknik direktörü Galtier arasında maç öncesi de ilginç bir diyalog yaşandı. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, UEFA Avrupa Ligi'nde Milan ile oynadıkları maçta 3 gol atmış ve Kupa 2'de haftanın oyuncusu seçilmişti. Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Brest maçı öncesinde milli futbolcumuz ile aralarındaki bir diyaloğu anlattı.

Yusuf Yazıcı maç öncesi ne demişti?

Galtier, "Sabah Yusuf ile maç hakkında görüştük. Kendisini ifade eden oyuncuları seviyorum. Bana, 'Hocam hat-trick yapmama rağmen Brest maçında yedek olacağımı biliyorum' dedi. Bunu şaka şeklinde söyledi. Beni gülümsetti. Ona gülerek cevap verdim. Performansından da çok memnun olduğunu söyledim" ifadelerini kullandı.

Yusuf Yazıcı asist yaptı

Bugün oynanan Brest deplasmanında Yusuf Yazıcı maça ilk 11'de başladı. Lille takımı maçı 3-2 kaybederken Burak Yılmaz 2 gol attı. Yusuf Yazıcı da ikinci golün asistini yapan isimdi. Yazıcı, mücadelenin 66. dakikasında ise kenara alındı.

Avrupa Ligi'nde gol krallığında ilk sırada

Fransız basınının övgü dolu sözler sarf ettiği milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Avrupa Ligi'nde 6 golle gol krallığında zirvede. Futbolcu, ligde ise toplam 9 maçta 1 gol 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler