beIN Sports Yorumcusundan Galatasaray Maçında Olay Yaratacak Hareket

13.08.2023 - 00:34 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 02:35

Kayserispor-Galatasaray maçının son dakikalarında ev sahibi ekibin bulduğu atakta beIN Sports yorumcusunun "Eyvah" demesi sosyal medyada tepki çekti..

beIN Sports Yorumcusundan Galatasaray Maçında Olay Yaratacak Hareket

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports'ta yorumcu skandalı yaşandı. beIN Sports Haber'deki programda Kayserispor'un son dakikada Galatasaray kalesinde yakaladığı gol pozisyonu sırasında yorumculardan birinden "Eyvah" dedi! Programın yorumcularıysa eski milli kaleci Engin İpekoğlu ve eski Galatasaray muhabiri Raşit Altun'du.  

Altun değil İpekoğlu "Eyvah" dedi

Spiker Cihan Erduran ile birlikte ekrana Raşit Altun'un görüntüsü geldi. İzleyciler "Eyvah" diyenin Raşit Altun olduğunu zannetti. Ancak gerçek farklıydı. Çünkü "Eyvah" diyen kişinin Engin İpekoğlu olduğu öğrenildi. 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynadı

Sakaryaspor'un kalesini korurken çıkış yapan Engin İpekoğlu, ardından Beşiktaş'a transfer oldu. Siyah beyazlı kulübün Metin-Ali-Feyyaz'lı kadrosunda şampiyonluk da yaşayan İpekoğlu, daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. 

İlgini Çekebilir
Cimbom'da meteor yağmuru yok!
Habere Git

İşte "Eyvah" denilen o anlar

Adanaspor'u Süper Lig'e taşıdı

Engin İpekoğlu, futbolu bıraktıktan sonra yıllarca teknik direktörlük yaptı. İpekoğlu, Süper Lig'de bir süre görev yaptıktan sonra alt liglere geçiş yaptı. Adanaspor'u Süper Lig'e taşıma başarısı gösteren İpekoğlu, bu sezon beINSport yorumcu kadrosuna katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler