Yayıncı kuruluş Rıdvan Dilmen'i kızdırdı!

19.09.2022 - 00:12 | Son Güncellenme: 19.09.2022 - 00:17

Yorumcu Rıdvan Dilmen, yayıncı beIN Sports'un özete Fenerbahçe'nin 5. golünden önce yapılan ve üstünden birçok pozisyon geçen faulu koymasını eleştirdi.

Yayıncı kuruluş Rıdvan Dilmen'i kızdırdı!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Kadıköy'de Alanyaspor'u 5-0 yenerken oynadığı futbolla göz doldurdu. Karşılaşma boyunca üstün bir oyun sergileyen sarı lacivertliler Rossi, Gustavo Henrique, Crespo, Valencia ve İrfan Can'ın golleriyle sonuca gitti. Fenerbahçe, Pedro'nun ayağından bir penaltı vuruşundan da yararlanamadı. 

Rıdvan Dilmen özete konulan görüntüye kızdı

Fenerbahçe'nin rahat galip geldiği karşılaşmanın 5. golü öncesinde yaşanan pozisyon ve yayıncı kuruluş tarafından özetlere konulan görüntü TV 8.5 ekranında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'i kızdırdı. 

Ferdi Kadıoğlu faul yapıyor ama...

Pozisyonda Ferdi Kadıoğlu faul yapıyor ancak top Alanyaspor'la oyuncuya gidiyor. Konuk takım, atağa devam ettikten sonra defansın arkasına atılan pası Fenerbahçeli Atilla Szalai kapıyor. Onun pasıyla Valencia takımını kontratağa kaldırıyor. Valencia'nın pasında İrfan Can Kahveci, rakibini geçerek yerden vuruşla takımının 5. golünü atıyor.

Dilmen: Yayıncı kuruluş dikkat etmeli

Rıdvan Dilmen, Ferdi Kadıoğlu'nun faulünden sonra pozisyonun aktığını belirterek yayıncı kuruluşun bu pozisyonu özete koymasını eleştirdi. Dilmen, "Yayıncı kuruluş hakkında bir şeyler söyleyeceğim. Pozisyondan sonra atak devam ediyor. Yayıncı kuruluşun bunu koyma nedeni nedir? Golün tekrarını göstermeden faulü gösterdiler. Ferdi Kadıoğlu'nun pozisyonunu göstermek kafa karıştırmaktan başka neye yarar? Yayıncı kuruluş dikkatli olmalı. Bu tip algı yaratan işlere dikkat etmeli" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler