Yayıncı kuruluş krizinde 20 milyon TL'lik gelişme!

14.12.2020 - 19:07 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 19:18

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Göztepe maçının hakemi Özgür Yankaya, golcü oyuncuları Loic Remy ve yayıncı kuruluş krizi hakkında konuştu. İşte detaylar...

Yayıncı kuruluş krizinde 20 milyon TL'lik gelişme!

AJANSSPOR HABER-

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da başkan Hasan Kartal gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hasan Kartal, "Çaykur Rizespor - Göztepe maçında hakem Özgür Yankaya çok sıkıntılı kararlar vermedi. Hakem Özgür Yankaya'nın yanlış kararlar verdiğini düşünmüyorum. Özgür Yankaya iyi bir maç yönetti. Takımımız, Göztepe maçını kazandı fakat 2-0'dan sonra takımımız geri çekildi, takımımızın geri çekilmesini anlamadım. Çaykur Rizespor'un çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Çaykur Rizespor bu değil, oyundan memnun değilim." ifadelerini kullandı.

'Tomas'tan memnunuz'

Başkan Kartal, "Karagümrük mağlubiyeti sonrası 'Hiçbir problemin olmadığı bu kulüpte bu sonuçların alınmaması gerekir.' açıklamanızdan sonra Göztepe'ye mağlup olsaydınız Tomas ile yollar ayrılır mıydı?" sorusuna ise; "Göztepe'ye mağlup olsaydık Tomas Hoca da istifayı düşünebilirdi. Tomas Hocamız'dan memnunuz. Tomas çalışkan bir adam, başarılı da olacaktır." cevabını verdi.

Yayıncı kuruluştan 20 milyon TL

Yayıncı kuruluşun geçtiğimiz hafta Süper Lig kulüplerine 20 milyon TL ödeme yaptığını söyleyen Kartal, "Yayıncı kuruluşla anlaşma sağlandı fakat arada rakamsal küçük pürüzler var. Yayıncı kuruluş geçen hafta kulüplere 20 milyon TL ödeme yaptı. Kulüpler Birliği'ne başkan olmak gibi bir düşüncem yok. Bana Çaykur Rizespor başkanlığı ağır geliyor." dedi.

Remy, Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Loic Remy'in sağlık durumu hakkında da konuşan Hasan Kartal, "Loic Remy ile dün görüştüm. Loic Remy sağlık durumunun iyi olduğunu ve Trabzonspor maçında oynayacağını söyledi. Remy'den çok memnunuz." açıklamasında bulundu.

10 maçta 6 gol

Loic Remy, Çaykur Rizespor'da 6'sı ilk 11, 10 maçta görev alırken 6 kez fileleri havalandırdı.

33 yaşındaki Fransız golcü kariyerinde; Lille, Getafe, Chelsea, Las Palmas, Crystal Palace, Newcastle Utd, Queens Park Rangers, Marsilya, Nice, Lens ve Lyon formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler