Köyceğiz’de Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası Başladı

05.07.2023 - 12:37 | Son Güncellenme: 05.07.2023 - 12:39

Hentbol Son Dakika Haberleri: Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 24. Türkiye Üniversitelerarası Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası başladı. Detaylar...

Köyceğiz’de Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası Başladı

AJANSSPOR HABER

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Köyceğiz'de bu yıl 24.'sü düzenlenen ve klasik haline gelen 24. Üniversitelerarası Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası, Muğla'nın ev sahipliğinde başladı.

Açılış seremonisi ile başlayan şampiyona öncesinde Köyceğiz Delta Plajı'na kadar Atatürk Kordonu boyunca geleneksel şampiyona yürüyüşü yapıldı. 

 Büyük heyecana sahne olacak olan şampiyona gerçekleştirilen gösteri maçı ile başlarken şampiyonada 9 erkek, 7 kadın takımı mücadele edecek.

Bu yıl hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de Sakarya’yı temsil edecek olan Büyükşehir Hentbol takımı, 4 sezondur Spor Toto takımında forma giyen sol oyun kurucu Atakan Şirin’i kadrosuna kattı.

Yeni sezonda hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de Sakarya’yı temsil edecek olan Büyükşehir Hentbol takımı kadrosunu genişletmeye ve güçlendirmeye devam ediyor. Şampiyonluk planlamasıyla sezona öncesi transferlerini gerçekleştiren Büyükşehir hentbol, 4 sezondur Spor Toto takımında forma giyen sol oyun kurucu Atakan Şirin’i kadrosuna kattı. Yeni sezonda Büyükşehir forması giyecek olan Şirin, etkili ve sürpriz şutlarıyla biliniyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. Ordu’nun farklı noktalarından on binlerce öğrenci sporun güzellikleri ile buluşacak, 40 branşta eğitim alacak. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları çerçevesinde jimnastik, atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, boks, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, muay thai, okçuluk, taekwondo, tenis, wushu, voleybol, karate, yüzme, triatlon, bisiklet ve engelli bireylere yönelik kurslar yapılacak.

Senin için hazırladığımız haberler