Yarış ve televizyon dünyasına yeni bir soluk

13.11.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 01.12.2023 - 15:07

Yarışçılık dünyasına yeni bir televizyon kanalı daha katılıyor. ByHorses TV, 2024 başında yayıncılık hayatına başlayacak. İşte haber ile ilgili detaylar.

Yarış ve televizyon dünyasına yeni bir soluk

AJANSSPOR-HABER

ByHorses TV, yayıncılık dünyasına adım atıyor. ByHorses TV, başta at yarışları olmak üzere futbol, basketbol gibi spor dünyasının tüm branşlarından sıcak haberlerden, at severlerin aktüfel dünyasına; sinema filmlerinden, tahmin ve yorum programlarına; çizgi filmler’den, belgesellere kadar geniş bir yelpazede yayın yapacak.

Atçılık dünyasının duayen isimleri bir araya geldi

ByHorses TV’de, atçılık dünyasının duayen isimleri ve uzmanlar izleyicileri yarışlar hakkında bilgilendirecek. Yorumcu ve Anchorman Tanzer Parlar, yılların deneyimini izleyicilere aktaracak. Yorumcu Abdül Işıldak, günün en gizli favorisini, sürpriz safkanları, sağlam bankoları Son Karar adlı programıyla ekrana taşıyacak. 

Yorumcu Berkay Kurt, yarışların gidişatına ilişkin nokta atışı tahminleriyle at yarışı tutkunlarına rehberlik edecek. Analizleriyle izleyicileri hipnotize eden Yorumcu Barış Göksu, büyük ikramiye hedefini adım adım kurgulayan Yorumcu Özgür Şölen de at yarışı severleri ByHorses TV ekranlarına kilitleyecek.   

“Spor tutkunlarının ilk adresi olacağız”

Türkiye’nin yepyeni atçılık ve yaşam kanalı olma hedefiyle yola çıkan ByHorses TV’de “Safkan Yayıncılık” sloganıyla renkli ve dinamik içeriklerle herkesi ekran başına kilitleme hedefleniyor. 

ByHorses TV’de nerede yayın yapıyor?

Yayın hayatına Byhorsestv YouTube kanalından yayımlarla başlayan ByHorses TV, hipodromdan gerçekleştirdiği canlı yayınlar ile at yarışlarında yaşanan gelişmeleri an be an ekranlara getiriyor. 

Belgesel yapımların yanı sıra “Uzman Gözüyle” eğitim, beslenme, sağlık ve bakım gibi life style konuları ele aldığı dopdolu içerikleriyle izleyicileri alanında uzman isimlerle buluşturuyor. Mehmet Marangoz, Ertül Cankılıç, Yavuz Seçkin, Hakan, Çakmak, Esen Gök, Abdül Işıldak gibi atçılık sporunun önemli isimleri programlarıyla en son bilgileri ve gelişmeleri izleyicilerle paylaşıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler