Yapay zeka Galatasaray Sparta Prag maçı tahmin etti

13.02.2024 - 19:24 | Son Güncellenme: 13.02.2024 - 19:28

Google'ın yapay zeka uygulaması Gemini, Galatasaray ile Sparta Prag arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off maçını tahmin etti. Gemini maçı Galatasaray'ın kazanacağını söylerken maçın skorunu ve gollerin kimin atacağını da tahmin etti.

Yapay zeka Galatasaray Sparta Prag maçı tahmin etti

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi grubunda 3. olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray, 15 Şubat Perşembe günü eşleşmenin ilk maçında Sparta Prag'ı sahasında ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesince Google'ın yapay zekası maç tahmininde bulundu. Detaylar...

Galatasaray kazanır dedi

Google'ın yapay zekası Gemini, Galatasaray-Sparta Prag maçına tahminde bulundu. Yapay zeka Galatasaray'ın galibiyet oranını %55 olarak belirlerken, beraberlik ihtimalini %25, Sparta Prag'ın maçtan galip ayrılma olasılığını ise %20 olarak belirledi.

Goller Icardi ve Mertens'ten

Gemini ayrıca maçın skorunu ve golü atacak isimleri de tahmin etti. Gemini, Galatasaray'ın maçı 2-1 veya 3-2'lik skorla kazanacağını; golleri ise Icardi ve Mertens'in atacağını öngördü.

Maç ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki kritik müsabaka 15 Şubat 2024 Perşembe günü oynanacak. Rams Park'taki mücadele saat 20.45'te başlayacak Maç Exxen'den ekranlara gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler