'Yandım yandım ah ki ne yandım'

22.03.2021 - 10:48 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 11:28

Fenerbahçe'yi elinden kaçıran Beşiktaş'ta maç sonu büyük burukluk vardı. Farka koşabilecekleri derbide 1 puana razı olan Sergen Yalçın ve futbolcuları, Trabzonspor maçından sonra ikinci kez bu duyguyu yaşadı. Siyah beyazlılar bu iki maç sonra Mazhar Alonson'un şarkısındaki gibi "Yandım yandım" diyor!

'Yandım yandım ah ki ne yandım'

Erdal CÖMERT-AJANSSPOR

Fenerbahçe derbisinde şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmaya ramak kalmışken 89. dakikada beraberlik golüne mani olamayan Beşiktaş'ta maç sonu burukluk vardı. Siyah beyazlılar, farklı kazanabilecekleri noktalara taşıdıkları derbide 1 puana razı olmak zorunda kalınca kaçan fırsattan ötürü üzüntü yaşadı. 

Beraberlik hayal kırıklığı yarattı

Maç sonunda soyunma odasında herkes birbirine moral verdi. Zaten bazı futbolcular da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda şampiyonluk yolunda avantajlarını koruduklarına ve lider olduklarına dikkat çekti.
Siyah beyazlı teknik heyette de kaybedilen 2 puandan ötürü bir hayal kırıklığı vardı. Futbolcuların yanı sıra teknik direktör Sergen Yalçın ve yardımcılarının bu sezon en çok üzüldükleri ikinci puan kaybı oldu Fenerbahçe derbisi.
İlki Süper Lig'in ikinci devresinin açılışındaki Trabzonspor maçı oldu.

Aboubakar vurdu Altay çıkardı

Siyah beyazlılar, 1-0 öne geçip sayısız gol fırsatını kullanamadığı Trabzonspor maçını 2-1 kaybetti. Ve Pazar akşamı oynanan derbide de özellikle Aboubakar'ın bir çok gollük şutuna, sarı lacivertlilerin genç file bekçisi Altay Bayındır, filelerle buluşmasına izin vermedi. Böylece Beşiktaş, çok iyi performans ortaya koyduğu iki büyük maçtan sadece 1 puan çıkartmakla yetindi. Kötü oynayıp kaybettikleri maçları dert etmeyen futbolcular ve teknik heyetin içi, iyi oynayıp galip gelemedikleri bu iki maç sonrası tabir caizse yandı.

Mazhar Alanson söylüyor!

Özetle, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı sonrası siyah beyazlıların halini Mazhar Alanson'un şu şarkısının sözleriyle anlatmak mümkün:
"Yandım, yandım
Yandım, yandım ah ki ne yandım"

Senin için hazırladığımız haberler