Kayserispor'da Çağdaş Atan'dan Kasımpaşa Maçı Sonrası Sitem

19.04.2023 - 20:16 | Son Güncellenme: 19.04.2023 - 20:27

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan, maç sonu sarı kırmızılı yönetime sitemde bulundu.

Kayserispor'da Çağdaş Atan'dan Kasımpaşa Maçı Sonrası Sitem

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanan mücadele 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşma sonrası Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan flaş açıklamalarda bulundu.

"Kırılgan bir yapıya doğru gitmeye başladık"

Atan, sarı kırmızılı yönetime sitemde bulunurken şu işfadeleri kullandı:

"Yavaş yavaş ben ve oyuncularım kırılgan bir yapıya doğru gitmeye başladık. Kayserispor sürdürülebilir halden uzaklaşmaya başladı. Sezon sonu transfer açılacak mı, ayrılan oyuncular... Biraz yalnızlık hissediyorum." 

"Durum iyice yorucu hale geldi"

Takımda çekilen maddi sıkıntılara dikkat çeken Atan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Son 10 yılın belki de 9 sezonunu küme düşme potasında çok fazla transferler yaparak kapatan Kayserispor, şu anda birçok oyuncusunu kaybetmesine ve 2 dönem transfer yasağına rağmen ligin zirvesine çok yakın durumda. Bugün kazanabilseydik, belki de haftayı 5.bitirebilecektik. Oyuncularımın özellikle bugün biraz yalnız bırakıldığını hissediyorum. Bir ara sürdürülebilir yapıya doğru gideceğimiz yönünde umutlarımız artmıştı ama şu anda biraz yalnızlık hissettiğimizi söyleyebilirim.”

İlgini Çekebilir
Sessiz karşılaşma, sessiz sona erdi!
Habere Git

Kayserispor, fırsatları gole çeviremedi

Geçen hafta Galatasaray’a 6-0 kaybeden Kayserispor, taraftarı önünde Kasımpaşa’yı zorlayamadı. Trabzonspor galibiyetinden sonra Adana Demirspor’a deplasmanda 5-0 yenilen Kasımpaşa da yakaladığı fırsatları gole çeviremedi.

Kayserispor, Adana'ya gidecek

Bu sonucun ardından Kayserispor 45 puana, Kasımpaşa ise 33 puana yükseldi.

Gelecek hafta Kasımpaşa, Pazar günü saat 13.30’da Konyaspor ile karşılaşacak. Kayserispor ise aynı gün Adana Demirspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler