Xavi: İlkay Gündoğan bize kesinlikle cennetten gönderildi

21.09.2023 - 11:25 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 11:31

Antwerp karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Türk asıllı orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı övdü.

Xavi: İlkay Gündoğan bize kesinlikle cennetten gönderildi

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Antwerp engelini 5-0'lık net skorla geçen Barcelona'da teknik direktör Xavi Hernandez, Türk asıllı orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı övdü.

 İlkay Gündoğan'la ilgili konuşan Xavi Hernandez, "İlkay topa sahip olduğu zaman her şey daha güzel oluyor. İlkay her şeyi mükemmel yapıyor, kesinlikle her şeyi" açıklamasını yaptı.

''İlkay bize kesinlikle cennetten gönderildi''

İlkay Gündoğan hakkında açıklamalarına devam Xavi Hernandez, "Eğer bu kadar iyi performans gösteriyorsak kesinlikle İlkay sayesinde. İlkay bize kesinlikle cennetten gönderildi. Mükemmel bir oyuncu, izlemesi tam bir keyif" ifadelerini kullandı.

32 yaşındaki orta saha bu sezon Barcelona formasını 6 resmi maçta giydi. İlkay Gündoğan bu müsabakalarda takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. 

Barcelona ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek İlkay Gündoğan'ın güncel piyasa değeri 20 milyon euro

HeBler 06 altyapısında futbola başlayan İlkay Gündoğan daha sonra Schalke 04, SSV Buer, VFL Bochum, Nürnberg, Borussia Dortmund ve Manchester City formaları giydi. Almanya Milli Takımı'nda 69 maça çıkan tecrübeli orta saha, 17 gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler