Xabi Alonso'dan Bayern Münih ve Liverpool iddialarına yanıt!

22.02.2024 - 15:59 | Son Güncellenme: 22.02.2024 - 16:13

Almanya Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen teknik direktörü Xabi Alonso, Bayern Münih ve Liverpool iddiaları hakkında açıklamalar yaptı. Detaylar.

Xabi Alonso'dan Bayern Münih ve Liverpool iddialarına yanıt!

AJANSSPOR-HABER

Bu sezon Almanya Bundesliga'da fırtınalar estiren ve 22 maç sonunda namağlup zirvede yer alan Bayer Leverkusen'de teknik direktör Xabi Alonso, hakkında çıkan Bayern Münih ve Liverpool iddialarına yanıt verdi.

"Geleceğe dair söyleyecek bir şeyim yok"

Basın toplantısında geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Xabi Alonso, "Bayern mi, Liverpool mu? Bu konu hakkında söyleyecek yeni bir şeyim yok. Şu anda Bayer Leverkusen'in teknik direktörüyüm. Geleceğe dair söyleyecek bir şeyim yok. Konuşmak için doğru zaman değil" dedi.

"Bayern Münih iddiaları sadece bir varsayım"

Bayern Münih'ten teklif gelip gelmediği sorusuna da yanıt veren İspanyol çalıştırıcı, "Sorunuzu anlıyorum. Bu da bir varsayım. Bu konu hakkında da söyleyecek yeni bir şeyim yok" şeklinde konuştu.

"Bizim için her maç önemli"

Başka takımlarla isminin anılması ile ilgili konuşan Xabi Alonso, "Benim için sorun değil. Bizim için her maç önemli. Şu anda iyi durumdayız. Keyif alıp bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu benim için yeterli" diye konuştu.

"Harika bir rakibimiz var"

"Bayern Münih'in rakiplerinden oyuncu ve teknik direktör alma gibi bir gelenği var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna Xabi Alonso, "Ben öyle düşünmüyorum. Benim için sorun değil. Harika bir rakibimiz var ve şu anda dikkatimizi dağıtan bir şey yok. Odaklanmış durumdayız" dedi.

Bilindiği üzere Bayern Münih, teknik direktör Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayıracağını açıklamıştı. İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'u çalıştıran Jürgen Klopp da, sezon sonunda Merseyside ekibini bırakacağını duyurmuştu.

Bayer Leverkusen, Bundesliga'nın zirvesinde yer alıyor

Son lig maçında Heidenheim'i deplasmanda 2-1 mağlup eden Bayer Leverkusen, yarın saat 22.30'da Mainz 05 ile sahasında karşılaşacak. Bayer Leverkusen, topladığı 58 puanla Bundesliga'nın zirvesinde yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler