WTA Dubai’de Barbora Krejcikova rüzgarı esiyor

11.03.2021 - 14:16 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 14:19

Tenis haberleri... 25 yaşındaki Çek tenisçi Barbora Krejcikova, bu sezon katıldığı WTA Dubai’de rakiplerine set vermeden adını yarı finale yazdırmayı başardı. 8 Şubat 2021 tarihinde 59. sıraya yükselerek kariyerinin rekorunu kıran genç tenisçi; en son Rus rakibi Potapova’yı turnuvanın dışına itti. Sakkari, Ostapenko ve Kuznetsova gibi güçlü tenisçileri eleyen Krejcikova, WTA Dubai’nin en dikkat çekici yarışmacısı haline geldi. Çek tenisçi, Potapova’yı 6-0 ve 6-2’lik setlerle eledi. İşte detaylar...

WTA Dubai’de Barbora Krejcikova rüzgarı esiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

WTA Dubai organizasyonunun bitmesine çok az bir süre kaldı. 6 Mart’ta başlayan turnuvanın son günlerindeyiz. Bugün, turnuvada adını yarı finale yazdırmaya çalışan kadın tenisçiler kıyasıya mücadele verdi. O tenisçilerden Barbora Krejcikova ise serisini bozmadı. Sakkari, Ostapenko ve Kuznetsova gibi rakiplerine set vermeden bir üst tura atlayan Krejcikova’nın son kurbanı 19’luk Potapova oldu.

Potapova masalı sona erdi

Belinda Bencic (12), Madison Keys (16) ve Siegemund (49) gibi üst düzey tenisçileri eleyip adını WTA Dubai Çeyrek Finali’ne yazdıran Potapova, Çek tenisçi Krejcikova’ya diş geçiremedi. Her maçını final havasıyla oynayan Rus tenisçi, son olarak İsviçreli Bencic’i 6-2, 2-6 ve 7-5’lik setlerle elemişti. Potapova’nın dünya genelinde 12. sırada bulunan Bencic’i elemesi büyük yankı uyandırmıştı.

Barbora Krejcikova yarı finalde!

Çekyalı Barbora Krejcikova, WTA Dubai’de Sakkari, Ostapenko ve Kuznetsova’nın ardından bugün çeyrek finalde 19’luk Rus tenisçi Potapova’yı eleyip adını yarı finale yazdırdı. Krejcikova, Potapova’yı 6-0 ve 6-2’lik setlerle yenerek; rakibine yine set vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler