Wout Weghorst geri dönüyor! Anlaşma tamam

28.08.2024 - 15:54 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 16:00

Süper Lig devi Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Hollandalı golcü oyuncu Wout Weghorst, ülkesinin takımı Ajax'a transfer olacak. Detaylar...

Wout Weghorst geri dönüyor! Anlaşma tamam

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Hollandalı golcü oyuncu Wout Weghorst, gelen teklifleri değerlendirmeye alırken gideceği takım için kararını verdi. İşte detaylar...

Geri dönüyor

De Telegraaf'ta yer alan habere göre; Hollanda ekibi Ajax, golcü oyuncuyu transfer etmek istiyor. Weghorst, yıllar sonra tekrardan ülkesine geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Anlaşma sağlandı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Ajax ve Burnley, Weghorts'un transferi için anlaşmaya vardı. Weghorst'un bugün sağlık kontrollerinden geçeceği ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı ifade edildi.

Hollanda'yı istiyordu

Geçtiğimiz sezonu Bundesliga takımlarından Hoffenheim'da tamamlayan Wout Weghorst, Hollanda'ya geri dönmenin ve Ajax'ta oynamanın kendisi için seçeneklerden biri olduğunu söylemişti.

Süper Lig devleri istedi

Hollandalı golcünün ismi sık sık Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılıyordu.

Weghorst, geçtiğimiz sezonu ise Hoffenheim'da tamamladı. Hollandalı golcü kariyeri boyunca çıktığı 490 maçta 184 gol ve 60 asist kaydetti.


Burnley'nin bu sezon ligdeki 3 maçının ikisinde kadroda yer alan Wout Weghorst, toplam 23 dakika süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler