Wimbledon Tek Erkeklerde Şampiyon Belli Oluyor: Alcaraz Mı Djokovic Mi?

16.07.2023 - 11:26 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 12:03

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde şampiyon bugün belli olacak. Finalde Dünya 1 numarası Carlos Alcaraz ile 2 numara Novak Djokovic karşılaşacak.

Wimbledon Tek Erkeklerde Şampiyon Belli Oluyor: Alcaraz Mı Djokovic Mi?

AJANSSPOR-HABER

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde şampiyon bugün S Sport'ta belli oluyor. En fazla grand slam kazanan tenisçi olan Sırp Djokovic 24'üncü grand slam zaferini elde etmeye çalışacak. İspanyol Alcaraz ise turnuvada ilk şampiyonluğunu elde etmek istiyor.

Djokovic mi, kortların genç yıldızı Alcaraz mı?

TRT Spor'da yer alan habere göre; 23 grand slam şampiyonluğu bulunan Novak Djokovic mi, kortların genç yıldızı Carlos Alcaraz mı? 136'ncı kez düzenlenen dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.

Djokovic, Sinner'i, Alcaraz ise Medvedev'i yendi

Novak Djokovic yarı final karşılaşmasında İtalyan Jannik Sinner'i 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. İspanyol Alcaraz da Rus tenisçi Daniil Medvedev'i 3-0'lık skor ile geçerek finalde Djokovic'e rakip oldu.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları finalde!
Habere Git

Djokovic, en çok grand slam şampiyonluğu kazanan tenisçi

Dünya 2 numarası Djokovic, en çok grand slam şampiyonluğu elde eden tenisçi konumunda. Sırp yıldız, Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ise 8'inci zaferi için korta çıkacak.

Alcaraz turnuvadaki ilk şampiyonluğunu kazanmak istiyor

Dünya 1 numarası 20 yaşındaki Alcaraz ise turnuvada ilk şampiyonluğunu elde etmek istiyor. İkilinin grand slam rekabeti de çok eski değil.

Roland Garros'ta kazanan Djokovic olmuştu

Alcaraz ve Djokovic yaklaşık 1 ay önce Roland Garros yarı finalinde karşılaşmış, çekişmeli mücadelenin kazananı 3-1'lik skor ile Sırp tenisçi olmuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe bir yıldızla daha anlaştı!
Habere Git

Alcaraz sakatlandı ama pes etmedi

Maçın başında yaşadığı sakatlığa rağmen oyunu bırakmayan Alcaraz, gözleri dolu bir şekilde alkışlarla korttan uğurlanmıştı.

Alcaraz Roland Garros'da tuttuğu göz yaşlarının rövanşı için bir kez daha Djokovic'in karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Alcaraz, geçen sezon Amerika Açık'ta şampiyon oldu

Kariyerindeki ilk grand slam şampiyonluğunu geçen sezon Amerika Açık'ta yaşayan Alcaraz, zaferinin ardından dünya 1 numarasına yükselmiş ve tenisin yeni yıldızı unvanını almıştı.

İlgini Çekebilir
Alman devi G.Saraylı yıldıza talip oldu! İlk temas...
Habere Git

Carlos Alcaraz-Novak Djokovic finali S Sport'ta

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda Carlos Alcaraz ile Novak Djokovic arasında oynanacak tek erkekler finali saat 16.00'da başlayacak. Zorlu mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler