WFF Pro Balkan Şampiyonasında Türk milli takımı birinci oldu!

15.06.2018 - 00:10 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 00:10

9 Haziran Cumartesi günü Bosna Hersek’in Mostar kentinde yapılan WFF Pro Balkan Şampiyonasında Türk milli takımı olarak birinci olduk. Uzun yıllar sonra podyumlara geri dönen Milli Vücut Geliştirme Sporcumuz Erhan Delibaş yer aldığı Body Extreme sikletinde birinci oldu.

Milli Sporcu ödül töreni sonrasında "Böyle organizasyonların uluslar arası ilişkilerin gelişimine dahi katkısı olduğunu, dostlukların ve ilişkilerin gelişmesine vesile olduğunu ve sayısız güzel gelişmeye neden olduğunu belirtti. Tertemiz bir nesil yetiştirmenin yolunun mutlaka spordan geçtiğini de özellikle vurgulayan Delibaş; "Takım halinde orada olmamız ve başarıyla dönmemiz çok anlamlıydı" dedi.

Athletic Classic 3 kategorisinde şampiyon olan diğer bir milli sporcumuz Onur Koç; "Kendi şampiyonluğundan çok, Delibaş’ın podyumlara bu hızlı dönüşüne sevindim. Bireysel başarıdan çok takım olarak ülkemizin bayrağını dalgalandırmamız bizi daha çok onurlandırdı.Önümüzdeki yarışlarda başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler