Werder Bremen'den transferde son dakika Kruse kararı!

16.07.2020 - 09:47 | Son Güncellenme: 16.07.2020 - 09:54

Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan ve Max Kruse'nin geleceğiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Werder Bremen, Max Kruse ile anlaşmaya vardı mı? Tüm detaylar...

Werder Bremen'den transferde son dakika Kruse kararı!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Fenerbahçe’den geride bıraktığımız haftalarda olaylı şekilde ayrılan Max Kruse’nin yeniden Werder Bremen’e döneceği iddia edilmişti. Kruse, Werder Bremen’e dönecek mi? Alman basını, Werder’in Kruse ile yaşadığı endişeleri tek tek sıraladı. İşte Kruse transferinde Werder Bremen’in kararı…

Werder taraftarları, Kruse’nin dönmesini istiyor

Almanya Ligi ekiplerinden Werder Bremen’in taraftarları Max Kruse’nin takıma yeniden dönmesini istiyor. Hatta sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan futbolcuya bu yönde çağrılar da yapılıyor.

Werder Bremen’in Kruse konusunda endişeleri var

Peki, Werder Bremen Kruse konusunda ne düşünüyor? Almanya’nın etkin yayın organlarından Bild, Werder Bremen’in Kruse konusunda endişeler yaşadığını yazdı ve bu endişeleri madde madde sıraladı.

Werder’in endişelerini madde madde yazdılar

Bild’in haberine göre; kulüp Alman futbolcuyu kadroya katmak için herhangi bir girişimde bulunmayacak. Werder’in, Kruse transferi konusunda 3 önemli tereddüdü bulunuyor.

1-Fiziki yeterlilik

Habere göre; Max Kruse artık 32 yaşında ve yeterince genç değil. Bundesliga’da forma giyebilecek düzeyde olup olmadığı belirsiz. Ayrıca futbolcu defalarca fitness problemleri yaşadı. Örneğin; 2018 yılında yaz tatili dönüşünde ekstra kilolarla döndü. Kişisel antrenörü Janis Gloden sayesinde ilk yarının sonuna doğru form tutabildi. Werder Bremen adına forma giyebilmesi için ilk dakikadan itibaren hazır olmak zorunda!

2-Seviyesi

Werder Bremen’in eski kaptanı Türkiye macerası sonrasında başka maçlara hazır olmak zorunda. Werder Bremen’in Avrupa rüyası son buldu. Gelecek sezon daha zayıf  bir kadro ile mücadele edecek Mızıkacılar için Kruse’nin ne istediği de önemli. Kruse, en iyi seviyede olduğunu herkese göstermek niyetinde mi? Yoksa kariyerini rahat bir şekilde mi bitirmek istiyor? Bu da Alman ekibi için halen bir soru işareti.

3-Yaşadığı kriz ve mali külfeti

Kruse, Werder’in yapısına uygun bir oyuncu değil!

İşte yukarıda sayılan bu maddeler Werder Bremen’in Kruse konusunda yaşadığı endişeler. Werder Bremen’in gelecek sezon neler yapacağı ve planlaması henüz net değil. Ayrıca kilit oyuncularının da ayrılma ihtimali var. Mızıkacılar takımı gençleştirmek istiyor. Kruse her ikisine de uygun bir isim değil.

Kruse geleceği hakkında ne dedi?

Kruse geleceği hakkında açıklamalar yapmıştı. Alman futbolcu, “Henüz hiçbir şeye karar vermedim. Önce kendimi iyi hissetmem gerekiyor” ifadelerini kullandı. Werder Bremen, Max Kruse konusunda olumsuz görüşlere sahip.

Fenerbahçe’de kaç gol attı?

Fenerbahçe’ye büyük beklentilerle gelen Max Kruse, bu sezon 23 maçta 1873 dakika süre aldı ve 7 gol 7 asistlik performans ortaya koydu. Alman futbolcu, sezon başındaki Audi Cup ve hazırlık maçlarında ise 8 karşılaşmada görev aldı ve 2 gol 1 asistlik katkı verdi. Kruse, Fenerbahçe’ye gelmeden önce Werder Bremen’de 36 maçta 12 gol 13 asistle takımın en etkili silahı durumundaydı.

Yeni adresinin Union Berlin olması bekleniyor.

Alman basınında yer alan bu haberlerin ardından Bild gazetesi, Kruse'nin büyük ölçüde Union Berlin'le anlaştığını Türk basınını kaynak göstererek paylaştı. Ayrıca futbolcunun, "Bundesliga'daki her kulübün bütçesine uyan bir futbolcu olduğumu düşünüyorum" sözlerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler