Beşiktaşlı Welinton: Pozisyon hatası yaptık, goller yedik

19.10.2021 - 22:15 | Son Güncellenme: 19.10.2021 - 22:56

Son dakika Beşiktaş haberi: Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 4-1 yenildiği Sporting maçından sonra Welinton konuştu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaşlı Welinton: Pozisyon hatası yaptık, goller yedik

AJANSSPOR-

Beşiktaş puansız çıktığı Sporting maçında da istediğini alamadı. Temsilcimiz ilk yarıda 3 golün ardından ikinci yarıda da birçok şans tanıdığı Sporting'e 4-1 mağlup oldu. 

Siyah beyazlı takımda Welinton maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Pozisyon hatası yaptık, goller yedik'

"Duran toplar hayati önemdeydi. 2 duran topta 2 hata yaptık. Ne yazık ki duruş hatası vardı. Aslında takım olarak duran toplara da iyi çalışmıştık. Pozisyon hatası yaptık, goller yedik. Maalesef kazanamadık."

'Taraftardan takıma güvenmesini istiyorum'

Beşiktaş'ta Josef de Souza da yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Şampiyonlar Ligi oldukça farklı bir alan. Maçlar detaylarda belli oluyor. Şimdi ilk yarıda kornerden 3 gol yemek çok önemli bir detay. Eğer kornerleri çıkarırsa oldukça iyi fırsatlar yakaladık. Bu detay da mağlubiyete sebep oldu aslında. Beşiktaş daima atak oynaması gereken bir takım. Hepimiz hücum oynuyoruz sonuçta. Benim geride kalmam bir sorun teşkil etmiyor. Hepimiz zor bir dönemden geçiyoruz takım olarak ama taraftarlardan takıma güvenmesini istiyorum. Eminim bunu bu sene değiştireceğiz. Geçen sene de aynısı olmuştu ve şampiyon olmuştuk. Tamamen takıma inanmasını istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler