Wayne Rooney Derby County teknik direktörlüğünden istifa etti

24.06.2022 - 20:32 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 20:41

Bu sezon İngiltere Championship'te küme düşen Derby County'de teknik direktörlük görevinde olan eski efsane oyuncu Wayne Rooney istifa ettiğini açıkladı

Wayne Rooney Derby County teknik direktörlüğünden istifa etti

İngiliz futbolunun önemli isimlerinden Wayne Rooney teknik direktörlüğünü yaptığı Derby County'deki görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

Küme düştüler

2021 yılının Ocak ayından beri Derby County teknik direktörlüğü yapan Rooney'nin takımının ekonomik olarak yaşadığı sorunlar nedeniyle 21 puanı silinmişti. İngiliz ekibi 34 puana çıkabilmiş olsa da kümede kalmayı başaramamıştı. 

Rooney'den açıklama

İstifanın ardından Wayne Rooney yaptığı açıklamada "Bugün kulüpten ayrılma zamanımın geldiğine dair kararımı bildirmek için yöneticilerle görüştüm. Adil olmak gerekirse, kararımı değiştirmek için çok uğraştılar ama kararımı verdim. Kulüpte hem inişli hem de çıkışlı duygularla dolu geçirdiğim zamanlar oldu. Ancak bu mücadeleden keyif aldığımı söylemeliyim. 

İlgini Çekebilir
Premier Lig devinden Galatasaray'a! Cenk Ergün görüşmelere başladı
Habere Git

Sizi asla unutmayacağım

Kişisel olarak, kulübün şimdi taze enerjiye sahip ve son on sekiz ayda meydana gelen olaylardan etkilenmeyen biri tarafından yönetilmesi gerektiğini hissediyorum. Derby'deki zamanımı büyük bir gurur ve sevgiyle hatırlayacağım ve tüm ekibe, oyunculara ve tabii ki taraftarlara inanılmaz destekleri için teşekkür etmek istiyorum. Sizi asla unutmayacağım ve hepinizi yakın gelecekte ve daha mutlu zamanlarda tekrar görmeyi umuyorum." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler