Volkan Demirel'den Tümer Metin'e: "O yüzden geldin Fenerbahçe’ye”

12.08.2024 - 08:35 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 15:36

Süper Lig 1. hafta maçında Beşiktaş, Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Volkan Demirel ve Tümer Metin karşılaşmayı yorumladı.

Volkan Demirel'den Tümer Metin'e: "O yüzden geldin Fenerbahçe’ye”

AJANSSPOR HABER

Dün akşam TV100 ekranlarında Ersin Düzen'in sunumuyla; Volkan Demirel, Tümer Metin ve Ümit Karan Süper Lig'de oynanan ilk hafta maçlarını yorumladı. Program esnasında Volkan Demirel ve Tümer Metin'i arasında izleyicileri tebessüm ettiren bir diyalog gerçekleşti.

"Benim en sevdiğim deplasman İnönü'ydü"

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tümer Metin'in, "İnönü deplasmanı zordur" ifadeleri üzerine Volkan Demirel, "Benim en sevdiğim deplasmandır" cevabını verdi ve Metin, "Benim de en sevdiğim deplasman Kadıköy'dü" dedi. Bu lafın üzerine Tümer Metin'in Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğunu hatırlatan efsane kaleci "O yüzden geldin zaten Fenerbahçe’ye" dedi. Bu anlar sosyal medyada büyük yankı topladı.

İşte ikili arasında geçen diyalog

Tümer Metin: “İnönü deplasmanı zordur.”

Volkan Demirel: “Benim en sevdiğim deplasmandı.”

Tümer Metin: “Benim de Kadıköy’dü en sevdiğim deplasman.”

Volkan Demirel: “O yüzden geldin zaten Fenerbahçe’ye.”

5 sezonun ardından Fenerbahçe'ye transfer oldu

Beşiktaş'ta geçirdiği 5 sezonun ardından siyah-beyazlı kulüple sözleşmesini uzatmayan ve Fenerbahçe'ye bonservissiz şekilde transfer olan Tümer Metin eski takımının taraftarların tepkisini bir hayli çekmişti. Sarı-lacivertli kulüp ile 1 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan eski futbolcu Beşiktaş arması altında da 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler