Volkan Demirel'den Arda Güler'e uyarı!

23.03.2022 - 18:16 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 18:55

Fenerbahçe'nin eski efsanesi şimdilerde Fatih Karagümrükspor teknik direktörü Volkan Demirel sarı lacivertli ekibin genç oyuncusu Arda Güler'i uyardı.

Volkan Demirel'den Arda Güler'e uyarı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Volkan Demirel A Spor'a verdiği röportajda genç oyuncular Emre Mor ve Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir anda çıkış sağladı ama

Volkan Demirel "Arda Güler ile çalışma fırsatım oldu. Çok değerli, yetenekli bir kardeşimiz hem karakter anlamında da.Hakettiği yerde umuyorum gönlüne göre olur. Bir anda çıkış sağladı ama bu durumları ben çok çabuk yukarı çıkarmayı ya da aşağı indirme taraftarı değilim. Belli bir seviyesinin olması gerekiyor. Geçenlerde İsmail Hocanın bir röportajında dinledim onu oynatması gerektiğinde oynattığını belli bir süre verdiğini söyledi.Doğru bir planlama. Şu an her şey doğru görünüyor. 

Emre Mor'a arkadaşça davrandım

Emre Mor örneği var önümüzde. Emre'nin bir mentora ihtiyacı vardı. Ona neler yapabileceğini ve kapasitesini anlattık. Benim arkadaşça davranmam Emre'ye çok yardımcı oldu. Bir sonraki milli takım kadrosunda Emre Mor'un da seçileceğini düşünüyorum.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz'dan Arda Güler açıklaması! ''17 yaşındaki çocuğa...''
Habere Git

Fenerbahçe'yi çalıştırmak isterim

Ben Fenerbahçeliyim ve elbette bir gün çalıştırmak isterim. Fakat şu anda Karagümrük'te hedeflerim var. Fenerbahçe'de de İsmail hocamız şu anda başarılı devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler