Hatayspor Eskişehirspor'dan Onu Arı'yı Transfer Etmek İstiyor

16.06.2023 - 15:50 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 15:59

Hatayspor’da Teknik Direktör Volkan Demirel’in raporu doğrultusunda Eskişehirspor’un golcüsü Onur Arı’yı kadrosuna katmak için çalışma başlatıldı.

Hatayspor Eskişehirspor'dan Onu Arı'yı Transfer Etmek İstiyor

Koray Geçgel-AJANSSPOR

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Süper Lig temsilcisi Hatayspor, yeni sezon için yoğun bir transfer mesaisi veriyor. Kadrosunda bulunan pek çok futbolcuyla yollarını ayıran Akdeniz ekibi, iddialı bir kadro oluşturmak için kollarını sıvadı. Bordo-Beyazlı kulüp, Teknik Direktör Volkan Demirel’in rapor doğrultusunda Eskişehirspor’un genç yıldızı Onur Arı için girişimlere başladı. 

Volkan Demirel bizzat görüştü

Pek çok kulübün transfer listesinde yer alan Onur Arı ile bizzat görüşme yapan Volkan Demirel, olumlu raporunu yönetim kuruluna sundu. 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda görmek isteyen Volkan Demirel’in talebi doğrultusunda Eskişehirspor ile temas kuran Hatayspor, bonservis pazarlığı için masaya oturmaya hazırlanıyor. 

Takımın en skoreri oldu

TFF 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen Eskişehirspor’da buna rağmen Onur Arı, ortaya koyduğu performansla pek çok takımın dikkatini çekti. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon ligde 33, Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıktı. Toplamda 13 gol ve 1 asist üreten genç yıldız, takımının da en skorer ismi olarak dikkat çekti.
 
 
 
 
 
 

İlgini Çekebilir
Hatayspor, Napoli'nin eski yıldızını kaptı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler