Volkan Demirel Milli Takım'dan ayrılık nedenini açıkladı!

04.01.2024 - 01:01 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 01:09

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe kalecisi olduğu dönemde A Milli Takım'dan ayrılık nedenini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Volkan Demirel Milli Takım'dan ayrılık nedenini açıkladı!

Trendyol Süper Lig'in flaş ekibi Hatayspor'u çalıştıran teknik direktör Volkan Demirel, NTV'de yayınlanan Empati Programına konuk oldu. Demirel, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Kazakistan maçı öncesi taraftarlarla yaşananları ve ardından gelen A Milli Takım'dan ayrılık kararının nedenini açıkladı.

"Orada ailemle alakalı istemediğim şeyler duydum"

Volkan Demirel, "Yade'nin doğumundan dört ay sonra olan bir süreçteydi ve orada hani istemediğim şeyler duydum ailemle alakalı ve bu beni çok rahatsız etti" ifadelerini kullandı.

"Ay-Yıldız ile sahaya çıkmışım, ne Fenerbahçeliliğim ne Galatasaraylılığım kalır"

Demirel, "Herkesin bir rengi var. Senin de var, benim de var, buradaki herkesin bir rengi var. Ama Milli Takım formasıyla, Ay-Yıldız, kırmızı bayrağımız ile ben artık o sahaya çıkmışım. Benim ne Fenerbahçeliliğim kalır, ne Galatasaraylılığım kalır ne Beşiktaşlılığım kalır. Bu asketi kıyafet gibi. Ben bunu giydim, çıktım artık oraya ama ben onu giymişken benim arkamda, bunu herhangi bir camiaya bağlamak istemiyorum ama hangi camiadan olursa olsun bu tarz tepkiler bana doğru gelmez" dedi.

İlgini Çekebilir
İmparator Komşu'ya "Merhaba" dedi! Müthiş başlangıç
Habere Git

"Fenerbahçe formasıylayken olumsuz tezahüratlar beni motive eder"

Sözlerine devam eden Demirel, "Bunun tersi ben Fenerbahçe formasıyla Galatasaray Stadı'na gidip, Beşiktaş Stadı'na gidip bana yapılan olumsuz tezahüratlar beni motive eder. Çünkü bir tarafta rakipsin" açıklamasını yaptı.

"Ay-Yıldız'ı temsil ederken olmaması gereken bir tepkiydi"

Volkan Demirel, "Bir tarafta hepimiz Türk Bayrağı'nın altında toplanalım diye hedef koyuyorsak eğer ben  o formayı giyerek sahaya çıktığımda orada Türk milletini düşünen insan o yorumları yapmaz. Beni rahatsız eden o olduğu için terk ettim. Yoksa ben her stada gittiğimde bu tarz tepkilere maruz kalıyorum ama bu rekabet içinde olan bir tepkiydi. Bu, milli forma üzerimdeyken, Ay-Yıldız'ı temsil ederken olmaması gereken bir tepkiydi. Bunları ayırt edelim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler