Volkan Demirel, Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu: "Golde faul olabilir"

02.04.2024 - 22:43 | Son Güncellenme: 02.04.2024 - 23:24

Süper Lig'in 31. haftasında Atakaş Hatayspor, deplasmanda Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Maç sonu Hatayspor'da Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, Galatasaray mağlubiyeti sonrası konuştu:  "Golde faul olabilir"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, 31. hafta maçında Hatayspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar zorlandığı mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Cimbom'a üç puanı getiren golü 12. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Hatayspor'un 58. dakikada bulduğu gol ise VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Maç sonu Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

"Bütün oyuncularımı gerçekten tebrik ederim"

 Çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Demirel, "Galiptir bu yolda mağlup. Ben bütün oyuncularımı gerçekten tebrik ederim. Buraya gelmeden önce söyledim. Bu maçtan ne beklediğimi ve ne isteğimi, sadece anlattıklarımızı uygulamalarını, sahada iyi durmalarının gerektiğini söyledim. Bugün gerçekten belki de Galatasaray takımına karşı bu şekilde mücadele eden bu sene bir takımın olduğunu hatırlamıyorum." dedi.

"Yediğimiz bir duran top, belki faul olabilir bilmiyorum"

Gol iptalini de değerlendiren Demirel, "İstediğimiz her şeyi yaptılar. Yediğimiz bir duran top, belki faul olabilir bilmiyorum. Bir şey diyemem. Belki Rivas'ın arkadan itildiği bir pozisyon var, penaltı olabilir mi? Bir şey diyemem." dedi.

"Bu takım sezon boyunca çok şeyle mücadele etti"

"Golde ofsayt var mı?" sorusu hakkında ise Demirel, "Çizdiler baktılar ki, herhalde var. Bir sürü sebep ama ben yenildiğimiz halde takıma çok teşekkür ederim. Bu takım sezon boyunca çok şeyle mücadele etti ki bu haftada yine mücadele ettiğimiz bir haftaydı. Bu kadar soruna rağmen buraya çıkıp bu mücadeleyi veriyorlarsa bu çocukları tebrik etmek lazım. Galip gelemedik ama çok iyi mücadele ettiğimizi gördüm. O yüzden izleyenlerde memnun kalmışlardır." dedi.

"Bu grup bunu hak ediyor"

Ligde kalmak istediklerini vurgulayan Demirel, "Bizim için ligde kalmak şampiyon olmak kadar değerli. Çünkü malum bir süreçten geçtik. Tekrar oralara dönmek istemiyorum, ajitasyon da yapmak istemiyorum ama bizim için bu sene ligde kalmak gerçekten şampiyon olmak kadar değerli. İnşallah bunu başaracağız. Bu grup bunu hak ediyor. Çok sıkıntı var dedikleri gibi. Bunlar bizim soruynlarımız. Böyle bir oyunla sahada duruş göstermek gerçekten bugün onlara çok yakıştı." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler