Hatayspor'da Volkan Demirel, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası öz eleştiri

25.12.2023 - 22:30 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 22:35

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında evinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, maç sonu öz eleştiride bulundu.

Hatayspor'da Volkan Demirel, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası öz eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Hatayspor'un konuğu oldu. İki takım da ligde kötü günler geçiriyordu ve mutlak 3 puanı hedefliyordu. Mücadelede tempo maç boyunca yüksekti. Siyah Beyazlı ekip, genç oyuncusu Semih ve golcü stoperi Colley'in attığı gollerle Hatayspor'u Mersin'de 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Maç sonu Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel değerlendirmelerde bulundu.

"Beşiktaş'ı tebrik ederim, iyi oynadılar"

Beşiktaş'ın iyi oynadığını dile getiren Demirel, "Tüm sorumlusu mağlubiyetin benim. Bir Kayserispor bir de bu maç geliyor aklıma kötü oynadığımız olarak. Sorumlusu benim. Bu takımı kuran benim. Fazla söylenecek bir şey yok. Konuşmak istiyoırum ama şu an söylenebilecek bir şey yok. Beşiktaş'ı tebrik ederim, iyi oynadılar. Beşiktaş bu ülkenin en önemli takımlarından birisi. Çok saygı duymanız gerekiyor. Bugün bizim takım olarak konsantrasyon eksikliği vardı. Her şeyin sorumlusu benim. " dedi.

"Burada kimsenin suçu yok"

Mağlubiyetin sebebinin kendisi olduğunu ifade eden Demirel, "Düşüneceğim, konuşacağım, tartışacağım, oyuncularla konuşacağız. Neyi yapamadığımıza bakacağız. Burada kimsenin suçu yok, bütün suç benim. Bakacağız." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler