Volkan Demirel: "Hatay'ı da Hatayspor'u da ağzına alırken herkes dikkat etsin"

27.01.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 21:58

Hatayspor, Adana Demirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek 10 hafta sonra ilk kez kazandı. Maçın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklama yaptı.

Volkan Demirel: "Hatay'ı da Hatayspor'u da ağzına alırken herkes dikkat etsin"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 23'üncü haftasında Adana Demirspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Konuk ekip Hatayspor, maçı 1-0 kazanarak, 10 haftalık 3 puan hasretine son verdi. Mücadelenin ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

"Ne yazık ki Türkiye'de futbol biraz savunmaya endeksli"

Maçı değerlendiren Volkan Demirel, "İki haftadır nasıl kazanabilirimi düşünüyorum. Benim üstümde baskı yok ama takımın üstünde büyük bir baskı var kazanamadıkları için. Onları rahatlatmaya çalıştım. Biraz daha savunmaya yöneldik. Çünkü ne yazık ki Türkiye'de futbol biraz savunmaya endeksli" ifadelerini kullandı.

"Belki top onlarda ama iyi savunarak maçı kazanmasını bildik"

Sözlerine devam eden Volkan Demirel, "Adana Demirspor, ondan önce Alanyaspor, topla oynama oranları daha çok ama geçen hafta penaltıdan yediğimiz gol, bu hafta yemeden bitirdiğimiz maç. Belki top onlarda ama iyi savunarak maçı kazanmasını bildik. Geçen hafta da kazanabilirdik" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Hatay şeytanın bacağını Adana'da kırdı!
Habere Git

"Ben ne yaptığımı biliyorum, herkes rahat olsun"

Volkan Demirel, "Bizim derdimiz yukarıları düşünmekti. Bu takım genç bir takım. Bu takım sıfır maliyetle kurulan bir takım. Bu takımın buralarda olması bile mücize. İlk başta güzel başladık. Herkesin düşüncesi farklıydı. Hep arkalarında durdum, güvendim. Ben ne yaptığımı biliyorum, herkes rahat olsun" dedi.

"Transferi açtığımız takdirde onları açıklayacağız"

Transferle ilgili konuşan Demirel, "Eski oyuncumuzla ilgili bir durum var, transferi de açabilirsek, 3-4 tane oyuncuyla beraber zaten 2 tanesi bizde. Transferi açtığımız takdirde onları da açıklayacağız" açıklamasını yaptı.

"Ben konuşursam olaylar farklı yerlere gider"

Volkan Demirel, "Tek sorun şu, kimse neyin ne olduğunu bilmeden konuşmasın. Ben konuşursam olaylar farklı yerlere gider" ifadelerini kullandı.

"Takımın duş almaya bile suyu yok"

Antrenmanlarını Mersin'de yapan takımın yaşadığı zor şartları açıklayan Volkan Demirel, "Sahadan dert yanıyoruz. Benim takımımın antrenman yapacak sahası yok. Bazen duş almaya bile suyu yok. Güneş enerjisi ile ısınan duşlar var" dedi.

"Hatay'ı da Hatayspor'u da ağzına alırken herkes dikkat etsin"

Demirel, "Hatay ile ilgili konuşan herkes dikkat etsin. Mersin'e gelen var mı? Hataylı muhabir abiler, burada bir tane basın toplantısına gelmişler mi? Ben bir konuşursam... Hatay'ı da Hatayspor'u da ağzına alırken herkes dikkat etsin. Dikkat etmeyen varsa ben dikkat ettirmeye çalışacağım" diye konuştu.

"Buraya dil uzatan, aileme dil uzatıyor gibidir"

Volkan Demirel, "Ben Hatayspor'u ailemle aynı yere koydum. Buraya dil uzatan, aileme dil uzatıyor gibidir. Bu takımı ben kurdum. Geçen yönetimimizle alakalı istifa söylentileri oldu. Yönetim depremden dolayı bizim yanımızda değildi. Buraya gelen oyuncuların hepsini ben organize ettim" ifadelerini kullandı.

"Ben burada kalıcı değilim"

Demirel son olarak şunları kaydetti: "Cuma günü 5'e kadar yatırılan transfer ücretiyle beraber 0 borçla Türkiye'nin tek takımı. Kim sayesinde? Bu kadar futbolcu geldi, 4-5 tane oyuncumu belli meblağlara isteyenler var. Ben belki Hatayspor'un 3-4 senelik geleceğini kurtardım. Herkes pozisyon olarak bakmasın olaya. Bu bir projedir. Ben burada kalıcı değilim. Ben burada kalıyorsam burası benim için ailedir"

Senin için hazırladığımız haberler