Volkan Demirel: "Bir an önce bitmesini istedim"

12.02.2024 - 20:02 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 20:09

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor'un deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından teknik direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel: "Bir an önce bitmesini istedim"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Atakaş Hatayspor'un deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından teknik direktör Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

"İlk yarının bir an önce bitmesini istedim"

Maç öncesi planlarını sahaya yansıtamadıklarını belirten Demirel "İşin açıkçası ilk yarının bir an önce bitmesini istedim. Düşündüklerimizi sahada veremediğimiz bir maç oldu. Sezon içerisinde bazı maçlara baktığımızda belki bölüm bölüm kötü oynadık ama genele baktığınız zaman sezonun en kötü maçıydı bugün oynadığımız." dedi.

"Oyunla ilgili daha aklıselim davranacağız"

Oyun içinde konstantrasyon eksikliği yaşadıklarını belirten teknik adam "Bugünkü maçta 75 dakika boyunca hiçbir şey yapamadık. Bulduğumuz pozisyonlarda son dakikalarda gelişti. Ama bunun nedeni nedir bunu kendi kendime sorguluyorum. Trabzonspor takımı, stadı... Her şey konsantre olmak için mevcut ama oyun içinde konsantrasyon eksikliğimiz vardı ki maçın başında kaybettiğimiz 8-9 top kaybından verdiğimiz pozisyonlar var. İkinci yarı rakibin taş atışından yediğimiz bir gol var. Klasik bir Trabzonspor golü. Bunları gösterdik ama anlamadığım konu şu, niye bu maç içerisinde böyle düşükbir takım. Trabzonspor da bugün iyi oynadı. Neticesinde yenildik. Oyunla ilgili daha aklıselim düşüneceğiz." dedi.

İlgini Çekebilir
Eski futbolcu Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı oluyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler