Volkan Demirel’in gözdesi Milli Takım’da

04.10.2023 - 20:30 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 20:37

Süper Lig ekibi Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel’in bu sezon başında takıma kazandırdığı Fisayo Dele-Bashiru, Nijerya Milli Takımı'ndan davet aldı.

Volkan Demirel’in gözdesi Milli Takım’da

AJANSSPOR HABER

Hatayspor’un, sezon başında Championship’in yeni ekibi Sheffield Wednesday’den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı orta sahası Dele-Bashiru, bu sezonki performansıyla adından söz ettiriyor. 22  yaşındaki genç oyuncu Nijerya Milli Futbol Takımı'nda davet aldı. 

Dele-Bashiru milli daveti aldı

2001 doğumlu genç orta saha Dele-Bashiru, Hatayspor formasıyla sergilediği performans sonrası Nijerya Milli Takımı'ndan davet aldı. Trendyol Süper Ligi’nde attığı dört golle gol krallığında 7’nci sırada yer alan Bashiru, ilk kez milli takım daveti aldı. 

İlk maçında 2 gol

Nijeryalı orta saha Hatayspor forması ile çıktığı ilk maçta, ağları iki kez havalandırdı ve galibiyette büyük bir rol oynadı. Dele-Bashiru yeni takımıyla çıktığı ilk maç olan Pendikspor maçında, 90 dakika sahada kaldı ve forvet arkası pozisyonunda maçı tamamladı. Genç oyuncu 57. dakika ve 85. dakikada gol atmayı başarırken Hatayspor karşılaşmayı 5-1 kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Eşi, Volkan Demirel'in büyük fedakarlığını açıkladı
Habere Git

Trabzon'u yıkan golü attı maçı çevirdi

Trendyol Süper Lig’de Hatayspor’un, Trabzonspor ile karşılaştığı maçta Dele-Bashiru son dakikada attığı golle maçı çevirmişti. Maçın 71’inci dakikasına kadar 2-0 geride olan Hatayspor’da Dele-Bashiru, son dakikalarda 1 asist ve 1 golle takımına 3 puanı getirdi. 

Manchester City çıkışlı

Kısa sürede Hatayspor’un gözdesi haline gelen 22 yaşındaki Dele-Bashiru, İngiliz devi Manchester City’nin alt yaş gruplarında forma giydi. 2020-2021 sezonunda bonservisiyle Sheffield Wednesday’e transfer olan Dele-Bashiru, bu sezon başında bedelsiz olarak Hatayspor’a transfer olmuştu.

Hatay'da açıldı

Kariyerinde Sheffield Wednesday formasıyla 86 maçta 6 gol kaydeden Dele-Bashiru, bu sezon Hatayspor formasıyla 7 maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler