Beşiktaş’ta Pankartlar Dele Alli İçin

03.10.2022 - 20:16 | Son Güncellenme: 03.10.2022 - 23:17

Beşiktaş’a transferi dünya basınında büyük yankı uyandıran Dele Alli için yapılan pankart dün Vodafone Park’ta dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Beşiktaş’ta Pankartlar Dele Alli İçin

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine Vodafone Park ev sahipliği yaptı. İki İstanbul takımının 0-0 ile puanları paylaştığı maçta Beşiktaş tribünün Dele Alli için hazırladığı pankart ilgi çekti. 

Bir Vodafone Park geleneği

Beşiktaş taraftarı uzun zamandır tribünlerinde itfaiye giriş kapısının üzerini kendi hazırladıkları pankartlar ile süslüyor. Daha önce; Necip Uysal, Sergen Yalçın, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Gedson Fernandes, Wout Weghorst gibi isimlere pankartlarda yer verilirken bu kez de Dele Alli için bir pankart hazırlandı.

İlgini Çekebilir
Yunus Akgün muradına eriyor! Menajeri açıkladı
Habere Git

42 Bin taraftar tribünde yerlerini aldı

Dün oynanan ve Beşiktaş’ın ev sahipliği yaptığı derbi mücadelede tribünler tıklım tıklım doluydu. Kapasitesi 42.590 olan Vodafone Park’ta 42 bin seyirci olduğu rapor edildi. Derbi maçta deplasman tribününe seyirci alınmadı.

Vodafone Park’ta derbi mağlubiyeti yok

11 Nisan 2016’da açılan Vodafone Park’ta Beşiktaş’ın derbi maçlarda bileği bükülmüyor. Süper Lig’de stadın açılışından itibaren oynanan 13 derbide Kartal mağlubiyet yüzü görmedi. Siyah beyazlı ekip bu maçlarda 6 galibiyet alırken 7 de beraberlik yaşadı. 

İlgini Çekebilir
Icardi sakat mı? Erden Timur'dan flaş sözler
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler