Vodafone İstanbul Yarı Maratonu 20 Eylül’de

28.07.2020 - 15:37 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 15:38

Dünyadaki en iyi 8 Yarı Maraton listesine girmeyi başaran Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nun tarihi belli oldu. Bu yıl 15. kez düzenlenecek olan maraton 20 Eylül Pazar günü koşulacak.

AJANSSPOR-HABER

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un sponsorluğunda düzenlenecek maraton yine tarihi yarıdamada gerçekleştirilecek.
Sınırlamaya gidildi

World Athletics tarafından Altın Kategori’ye yükseltilen ve böylece dünyadaki en iyi 8 Yarı Maraton arasına giren Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, pandemi kriterlerine uyarak koşulacak. Bu çerçevede Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) 'Kovid-19 Kitlesel Etkinlikler Rehberi' baz alınacak ve bu nedenle de kategori ve sporcu sayısı sınırlanacak.

İstanbul Maratonu için hazırlık

Geçen yıllarda 10K ve 21K etaplarından oluşan maraton, bu yıl sadece 2.500 Yarı Maraton/21K koşucusuyla düzenlenecek. Matatona dari yapılan çalışma ve alınan kararlara www.istanbulyarimaratonu.com adresinden ulaşmak mümkün. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, 8 Kasım yapılması planlanan İstanbul Maratonu öncesi de iyi bir hazırlık evresi anlamını taşıyor.

Senin için hazırladığımız haberler