Viyana Açık'ta Novak Djokovic'in büyük kaybı

31.10.2020 - 12:04 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 12:11

Son dakika tenis haberleri...Viyana Açık Turnuvası'nda Sırp raket Novak Djokovic, İtalyan Lorenzo Sonego'ya 2-0 yenilerek çeyrek finalde turnuvaya veda etti. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

2007'de şampiyonluğu kazandığından bu yana ilk kez Viyana'da yarışan Sırp raket Novak Djokovic, Viyana Açık Turnuvası'nda İtalyan Lorenzo Sonego'ya 2-0 yenilerek çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen turnuvada İtalyan raket Sonego ile karşılaşan Novak Djokovic, 6-2 ve 6-1'lik setlerle sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Bu sezon üçüncü mağlubiyetini yaşayan Djokovic, çeyrak final karşılaşmasında en iyi formundan çok uzak kaldı. Kariyerinde 17 kez Grand Slam şampiyonluğu bulunan Novak Djokovic maç sonu açıklamasında "Sonego oyunun her bölümünde benden daha iyiydi. Benim açımdan oldukça kötü bir maçtı, ama onun açısından inanılmaz. Bu sonucu kesinlikle hak etti” dedi.

İtalyan raket Lorenzo Sonego ise maç sonu açıklamasında "Elbette hayatımın en iyi zaferi. Novak dünyanın en iyisi. Bugün çok iyi oynadım, bu inanılmaz" açıklamasında bulundu.

2007'de şampiyonluğu kazandığından bu yana ilk kez Viyana'da yarışan Novak Djokovic, turnuvayı kazanması halinde 500 puana ve sezonun beşinci şampiyonluğuna kavuşacaktı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler