Fenerbahçe Eski Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan 30 Milyonluk Yardım Kampanyası

11.02.2023 - 22:40 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 22:49

Kahramanmaraş merkezli depreme futbol dünyası kayıtsız kalmadı. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Brezilya'da 30 milyon TL yardım topladı.

Fenerbahçe Eski Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan 30 Milyonluk Yardım Kampanyası

6 Şubat sabahı saat 04.17'de 7,7 büyüklüğünde, 9 saat sonra ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremler ciddi yıkım yarattı. Kahramanmaraş merkezli afet çok sayıda can kaybına neden olurken, başlatılan yardım kampanyalarında futbol dünyası ön saflarda yer aldı.

Brezilya'dan destek! Pereira öncülük etti

Brezilya, Türkiye'nin yardımına yetişen ülkeler arasında yer aldı. Güney Amerika ülkesi, depremde zarar gören insanlar için yardım kampanyası başlattı. Brezilya'da Flamengo'yu çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, yardımlarda öncülük etti.

30 milyon TL bağış toplandı

Brezilya medyasından Fanaticos'un haberine göre Flamengo yöneticileri, futbolcular ve teknik ekip Türkiye ve Suriye'yi etkileyen depremde mağdur olan insanlar için bağışta bulundu. Vitor Pereira da depremzedeler için yardımda bulunurken, 8 milyon Brezilya realinin toplandığı kaydedildi. 8 milyon Brezilya reali, yaklaşık 30 milyon TL yapıyor.

İlgini Çekebilir
Karşıyaka "Baba"sını kaybetti!
Habere Git

Dünya Kulüpler Kupası'ndaki gollere sevinmedi

Öte yandan Vitor Pereira'nın Dünya Kulüpler Kupası üçüncülük maçında Al Ahly karşısında atılan gollere sevinmemesi dikkat çekti. Flamengo, rakibini mücadeleyi 4-2 yendi.

Senin için hazırladığımız haberler