Trabzonspor'da Edin Visca, Kasımpaşa Maçında 3'üncü Kez Sakatlandı

08.04.2023 - 23:26 | Son Güncellenme: 08.04.2023 - 23:36

Süper Lig'in 28'inci haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Bordo-mavililerde ikinci yarıda dahil olan Edin Visca, yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi.

Trabzonspor'da Edin Visca, Kasımpaşa Maçında 3'üncü Kez Sakatlandı

AJANSSPOR - HABER

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki oynanan maçı 2-0 kaybeden bordo-mavililer, yıldız oyuncusu Edin Visca ile de sarsıldı.

Oyuna girdi, sakatlandı

Bosna Hersekli futbolcu ikinci yarıda dahil olduğu mücadelede yaşadığı sakatlık nedeniyle kenara gelmek zorunda kaldı.

Visca, üzgün şekilde sahayı terk etti

Karşılaşmanın 66'ncı dakikasında Trabzonspor'da Edin Visca şoku yaşandı. Bordo-mavililerin Bosna Hersekli oyuncusu topsuz alanda kendini yere bıraktı. Trabzonspor sağlık heyetinin müdahalesi sonrası Edin Visca üzgün bir şekilde kenara geldi. Karadeniz ekibinde Edin Visca'nın yerine Marek Hamsik oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Fırtına, 10 Demir'i Visca'yla eritti
Habere Git

Talihsizlik, Edin Visca'nın yakasını bırakmıyor

Trabzonspor'da Edin Visca, Süper Lig'de bu sezon çok sayıda talihsizlik yaşadı. Bosna Hersekli oyuncu, sezonun ikinci haftasında Hatayspor maçında 44'üncü dakikada sakatlandı. Edin Visca'nın kolunda kırık meydana geldi.

Edin Visca kol kırığı ve daha sonra antrenman eksiği nedeniyle uzun süre forma giyemedi.

Karagümrük maçında da köprücük kemiği kırılmıştı

Trabzonspor'un yıldızı Edin Visca, Süper Lig'in 16'ncı haftasındaki Karagümrük maçında da şoke eden bir olay yaşadı. Bosna Hersekli oyuncu, 50'nci dakikada köprücük kemiğinin kırılması nedeniyle kenara geldi. Edin Visca yine uzun süre sahalardan uzak kaldı.

İhsan Derelioğlu'dan Visca açıklaması! "Büyük şanssızlık"

Trabzonspor Teknik Sorumlusu İhsan Derelioğlu ise maç sonu yaptığı açıklamada Visca'nın sakatlığının ciddi olduğunu ifade etti. 

Derelioğlu, şöyle konuştu:

"Edin'in maç öncesi yorgunluk problemi vardı. Belli bir süre kullanmalıydık. İlk yarıda merkezde istediğimiz baskıyı yaratamayınca, hücumda çoğalamayınca Edin'i 45 dakika oynatabilecek durumda olduğunu söylediler. Fakat girer girmez şanssızlık yaşadı. 

Adele problemi. Uzun süre maç oynamaması, birden bire yüklenmesi. Şu anda durumu hakkında bilgi veremeyiz, olay sıcak. Bir adele problemi olduğu için çok da hafif bir sakatlık gibi görünmüyor. Trabzonspor için önemli bir oyuncu. Kanat oyuncusu eksikliği zaten belirgin. Çıkması büyük bir şanssızlık."

Senin için hazırladığımız haberler