Karagümrük Beraberliği Sonrası Trabzonsporlu Oyunculardan Açıklama

15.04.2022 - 23:02 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 23:09

Fatih Karagümrük ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Trabzonsporlu Edin Visca, Vitor Hugo ve Stefano Denswil açıklama yaptı. İşte detaylar.

Karagümrük Beraberliği Sonrası Trabzonsporlu Oyunculardan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 beraberlik ile sonuçlanırken, Bordo-Mavili oyuncular Edin Visca, Vitor Hugo ve Stefano Denswil açıklama yaptı.

Denswil: "Karışık duygular içerisindeyim"

Stefano Denswil, "Bugün aslında 3 puan için oynadık. İyi başladık ama ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. İkinci yarıda iyi başladık, baskı kurduk ve golü bulduk ve hatta goller atacak fırsatlarımız da vardı ama kullanamadık. Karışık duygular içerisindeyim çünkü tek amacımız 3 puandı. Her şeyi denedik, maalesef 1-1 biten maçla karşı karşıyayız." dedi.

Hugo: "Son dokunuşu yapamadık"

Trabzonspor'un tek golünü kaydeden Vitor Hugo ise şöyle konuştu: "Attığım gol için mutluyum. Takımım adına üzgünüm ama aynı anda şunu da söylemeliyim, takımımız 3 puan için her şeyi yaptı. Birçok şeyi denedik ama son dokunuşu belki de yapamadık."

"Hafta içi başka bir maç oynayacağız. Kupa maçımız var. Bizim amacımız ligi erkenden bitirmekti, kaybettiğimiz hiçbir şey yok. 1 puan aldığımız için biraz uzadı ama bunun en kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyorum."

"30 tane şut çektik"

Maçın ardından değerlendirme yapan Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Edin Visca, "30 tane şut çektik. İlk yarı fazla atağa giremedik ama oyunun kontrolü bizde idi. İkinci yarı farklı olarak çıktık oyuna. Her şeyi denedik. Top bazen girmiyor. Bence iyi oynadık. Aynı ciddiyetle devam etmemiz gerekiyor. Hedefimiz iki kupa, sonuna kadar gitmemiz gerek." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler