Vincenzo Montella için İtalya'dan flaş iddia!

19.04.2024 - 22:29 | Son Güncellenme: 19.04.2024 - 23:01

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella için, İtalya basınından La Gazetta dello Sport'un flaş bir iddiası gündeme geldi.

Vincenzo Montella için İtalya'dan flaş iddia!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınında La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Serie A ekiplerinden Napoli'nin gelecek sezon için teknik direktörlük koltuğuna, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İtalyan antrenörü Vincenzo Montella'nın oturabileceği yazıldı. İşte detaylar...

Listenin üst sıralarında

Haberde gelecek sezon için teknik direktör arayışında bulunan Napoli'nin listesinin en üst sıralarında Vincenzo Montella'nın yer aldığı kaydedildi. Ayrıca Montella için, "Şu anda sadece bir fikir olsa bile, Napoli'de görev almak için gereken her şeye sahip" yorumuna yer verildi.

Napoli Başkanı ve Montella buluşması

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in, kısa süre önce Roma'da Vincenzo Montella ile tesadüfen karşılaştığıda ifade edildi. İkili arasında samimi bir sohbetin geçtiği belirtilirken, De Laurentiis'in Montella'yı Adana Demirspor ve Türkiye Milli Takımı'ndaki başarısı için tebrik ettiği kaydedildi.

Napoli'nin performansı

Serie A'da geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Napoli, bu sezon beklenen performansı gösteremedi. Ligde 32 maç sonunda 49 puan toplayan İtalyan devi, 8. sırada yer alıyor.

Montella'nın Milli Takım başarısı

İsmi Napoli ile anılan Vincenzo Montella, A Milli Futbol Takımı'mız ile 2024 Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştı. Türkiye'nin başında 6 resmi maça çıkan Montella, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Türkiye, EURO 2024'te F Grubu'nda Gürcistan, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler