Vincenzo Montella: ''Çok mutluyuz''

18.06.2024 - 21:46 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 21:52

Euro 2024'te ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Vincenzo Montella maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Vincenzo Montella: ''Çok mutluyuz''

AJANSSPOR HABER

A Milli Futbol Takımımız Euro 2024'e galibiyetle başladı. Millilerimiz, Gürcistan'ı 3-1 mağlup etti. Maçtan hemen sonra ise teknik direktör Vincenzo Montella açıkalamalarda bulundu.

''Şu an keyifliyiz''

Maçtan sonra konuşan Vincenzo Montella, "Çok mutluyuz. Bugün fazlasıyla tesadüflerin birleştiği bir gündü. Bayramımız, galibiyetimiz, doğum günüm... Yaptığımız fedakarlıkların karşılığı bir galibiyet oldu. Şu an keyifliyiz. Yarından itibaren diğer maça konsantre olmalıyız." dedi.

''Enes ve Ozan evde kalmak zorunda kaldı''

Karşılaşmayı değerlendiren Montella, "Tüm Türk milletine bu galibiyet armağan olsun. Sonrasında Enes ve Ozan'a armağan olsun, ciddi sakatlıklarla evde kalmak zorunda kaldılar. Türk milleti bizi güçlü kılıyor, böyle devam etsin lütfen." dedi.

''Çok detaylı bakmamız gerekiyor. İlk 30 dakika çok hızlıydık, aksiyonlarımız vardı. Golle sonuçlandı ama gole bakınca Ferdi ortalıyor, Mert bitiriyor. İki bekimizle gole attık. Sonrasında Arda'nın Kerem'in golleri muhteşem. Çok mutluyuz." 

Senin için hazırladığımız haberler