Brezilya ekibi Gremio Vincent Aboubakar'ı transfer etmek istiyor! Bonservis...

27.01.2024 - 09:24 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 09:30

Süper Lig devi Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Vincent Aboubakar'a talipler gelmeye devam ederken Brezilya ekibi Gremio'nun bonservis teklifi sunduğu iddia edildi.

Brezilya ekibi Gremio Vincent Aboubakar'ı transfer etmek istiyor! Bonservis...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Kamerunlu futbolcu Vincent Aboubakar'a transfer teklifi geldi. Brezilya temsilcisi Gremio, bonservis teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Bonservisi istendi

Brezilya basını GZH'de yer alan habere göre; Gremio, Vincent Aboubakar'ın transferi için Beşiktaş'a 5 milyonluk euroluk teklifte bulundu.

Kadro dışı kalanlardan sadece Aboubakar kaldı

Beşiktaş'ta yeni yönetimin kadro dışı bıraktığı Eric Bailly, Jean Onana ve Valentin Rosier gibi futbolcularla vedalaşmıştı. Beşiktaş, kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar ise sadece gitmeyen isimlerden oldu. Yıldız oyuncu için gelen teklifler de değerlendirmeye alınıyor.

Beşiktaş onay veriyor

Gremio’nun bu teklifinin Beşiktaş’ın istediği seviyede yani 5 milyon Euro olduğu belirtildi. Menacerler aracılığıyla gelen bu öneriye olumlu bakan idareciler, teklifin resmi kanallardan kulübe iletilmesini istedi. Eğer böyle bir öneri resmen gelirse, Beşiktaş, Aboubakar’ın gidişine onay verecek.

11 gol 3 asist

 Vincent Aboubakar, bu sezon Siyah-Beyazlılar’da 22 maça çıktı. Aboubakar, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler