Villarreal ve Lille'den Yusuf Yazıcı için ilk teklif!

07.05.2019 - 21:34 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 21:40

Villarreal ve Lille'den Yusuf Yazıcı için ilk teklif!

Bu sezon gösterdiği müthiş performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor’un 22 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı’ya transfer teklifler gelmeye başladı.

 

Villarreal istedi

Trabzonspor’un Fenerbahçe ile oynadığı maçı takip eden İspanya’dan Villarreal yetkileri Trabzonspor’a 7 milyon Euro ve sonraki satışan yüzde 10’luk bir teklif sundu. Gelen bu teklif Trabzonspor cephesi tarafından az bulunurken teklifin arttırılması istendi.

Sevilla takipte

Yusuf Yazıcı’yı Sevilla’nın da takip ettiği ve önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalacağı gelen bilgiler arasında.

Lille 8 milyon Euro'dan açtı kapıyı

Bu sezon Trabzonspor forması altında 3 gol 2 asist yapan Yusuf Yazıcı’yı Lille kulübü de Kayserispor mücadelesinde takip etmişti. Yusuf’u çok beğendiklerini aktaran Lille’li yöneticiler kapıyı 8 milyon Euro’dan açarken sonraki satış payını yüzde %10 olarak düşündükleri gelen bilgiler arasında. Fransız kulübü bu sezon gösterdiği performansla şampiyonlar ligini garantilerken başında bulunan Luis Campos genç oyuncuları partlatması ile biliniyor. Konuyla ilgili Fransız temsilcisinin teklifi arttırabileceği konuşuyor. 

Real Sociedad istemişti

Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon İspanya’nın Sociedad kulübü Yusuf Yazıcı için 8 milyon Euro yüzde 20 sonraki satıştan pay teklif etmişi. (61saat)

Senin için hazırladığımız haberler