F3 Asya'da yarışan pilotlarımız Cem Bölükbaşı ve Salih Yoluç kaza yaptı

23.01.2022 - 14:47 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 15:15

F3 Asya'da yarışan pilotlarımız Cem Bölükbaşı ve Salih Yoluç Formula Regional Asya Şampiyonası Abu Dhabi Grand Prix'sinin start anında kaza yaptı. İşte detaylar...

F3 Asya'da yarışan pilotlarımız Cem Bölükbaşı ve Salih Yoluç kaza yaptı

Formula 2'de yarışacak olan ilk Türk pilotu olan Cem Bölükbaşı ve Le Mans 24 Saat yarışını kazanan ilk Türk pilot olan Salih Yoluç, Formula Regional Asya Şampiyonası Abu Dhabi Grand Prix'sinin start anında kaza yaptı. Kazaya karışan iki pilotumuzun da durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cem Bölükbaşı'nın aracı paramparça oldu

Cem Bölükbaşı yarışın start anında isteği gibi kalkış yapamayınca arkasında gelen bir araç Cem'e feci şekilde çarptı. Arkadan gelen Salih de kendini kazadan kurtaramayınca o da Cem'in aracına arkadan çarptı. Salih Yoluç'un da aracı büyük hasar alırken, Cem Bölükbaşı'nın aracından kaza anında büyük parçalar koptu.

İki pilotumuzun da durumu iyi

İki pilotumuzun da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Cem ve Salih sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak hayranlarının endişelerini giderdi.

Cem Bölükbaşı: "Merak edecek bir şey yok"

Kaza yapan Cem Bölükbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İyiyim. Merak edecek bir şey yok arkadaşlar" ifadesini kullandı.

 

Salih Yoluç: "Halo korudu"

Kazaya karışan bir diğer pilotumuz Salih Yoluç ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada aracının fotoğrafını paylaşarak, "İyiyiz arkadaşlar merak etmeyin. Halo korudu" ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler