Real Madrid - Barcelona hazırlık maçına kavga damga vurdu

24.07.2022 - 10:54 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 13:28

Ezeli rakipler Real Mardir ve Barcelona ABD'de hazırlık maçında karşıya geldi. Barça sahadan 1-0 galip ayrılırken, mücadeleye yaşanan kavga damga. İşte detaylar...

Real Madrid - Barcelona hazırlık maçına kavga damga vurdu

İspanyol devleri Real Madrid ile Barcelona yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Las Vegas Allegiant Stadyumu'nda oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne olurken, sahadan galip ayrılan takım Barcelona oldu.

Lewandowski ilk 11'de sahaya çıktı

TSİ saat 06.00'da oynanan karşılaşma dünyada büyük bir ilgiyle takip edildi. Yeni transferlerin de boy gösterdiği hazırlık maçında Barça'nın büyük ses getiren transferi Robert Lewandowski ilk kez Barcelona forması ile El Clasico'ya çıktı. Maça ilk 11'de başlayan yıldız oyuncu ikinci yarıda yerini Aubameyang'a bıraktı.

 

Barcelona'da Lewandowski yanı sıra yeni transferler, Raphinha, Franck Kessie ve Andreas Christensen sahne alırken Real Madrid'de ise yeni imzalar David Alaba, Antonio Rüdiger, Aurelien Tchouameni ilk kez El Clasico deneyimi yaşadı.

Barça, Raphinha ile 1-0 kazandı

Katanlan ekibinin 27. dakikada Raphinha’nın attığı nefis golle kazandığı sezonun ilk El Clasico'suna bir hazırlık maçı olmasına rağmen sert fauller ve yaşanan tartışma damga vurdu.

 

İlgini Çekebilir
Emre Demir Barcelona formasıyla ilk maçında ilk golünü attı
Habere Git

Saha bir anda karıştı

Karşılaşmanın 42. dakikasında Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior'a yapılan sert faulle yerde kaldı. Vinicius yerden kalktıktan sonra sert faule isyan ederken, iki takım futbolcuları birbirine girdi. Maçın hakemi oyuncuları zorlukla ayırdı. Karşılaşma içerisinde iki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışmalar devam etti. 

Senin için hazırladığımız haberler