Yaroslavl Shinnik ve FC Minaj Takımı Antalya'da Birbirine Girdi

15.02.2023 - 14:57 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 15:32

Antalya'da bulunan Royal Seginus Lara isimli otelde kalan Rus ekibi Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna takımı FC Minaj'ın futbolcuları birbirine girdi.

Yaroslavl Shinnik ve FC Minaj Takımı Antalya'da Birbirine Girdi

AJANSSPOR-HABER

Rusya'nın Ukrayna'yı 2022 Şubat ayında işgal etmesiyle başlayan savaşta gerilim Antalya'ya da sıçradı...

Rus ve Ukrayna takımı Antalya'da birbirine girdi

Rusya Ligi takımlarından Yaroslavl Shinnik ile Ukrayna ekibi FC Minaj'ın, Antalya'da bulunan Royal Seginus Lara isimli aynı otele yerleştikleri ve futbolcuların kavga ettikleri görüldü.

Rus takımı personele tepki gösterdi, kavga çıktı

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; Rus futbolcuların otel personeline kaba ve kötü davranması nedeniyle kavganın çıktığı, Ukraynalı futbolcuların da buna tepki göstermesi üzerine taraflar arasında kavga çıktığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Federasyon acı haberi duyurdu! 4 voleybolcu hayatını kaybetti
Habere Git

Bazı oyuncuların kemikleri kırıldı

Yaşanan kavgada bazı oyuncuların kemiklerinin kırıldığı ve takımların da otelden ayrıldığı bildirildi.

2 takımın kaldıkları yeni otel belli oldu

Otelden ayrılan iki takımın da nerede kalacakları da belli oldu. Buna göre Rus takımı FC Minaj'ın Sueno Hotel'e, Ukrayna ekibinin ise Royal Wings'e geçtiği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Faciayı Selçuk İnan önledi!
Habere Git

Artyom Semeykin: ""Ciddi bir yaralanma olmadı"

13 Şubat'ta gerçekleşen olay sonrası FC Shinnik takımında forma giyen Rus futbolcu Artyom Semeykin, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamasında, "Ciddi bir yaralanma olmadı. Sorun değil ve iyi hissediyorum. Açıkçası hikayenin tamamını bilmiyorum. Odamda uyuyordum. Sonra bağırışmaları duydum ve koridora koştum. 

Hemen kalabalığın arasına atladım. Orada 20 kişi vardı. Herkül olmadığım açık ama ülkeme hakaret edildiğinde aksini yapmanın imkansız olduğunu da düşünmüyorum. Uygunsuz davranışlar görür görmez Rusya'yı savundum" dedi.

Planlanmış bir olay

Bu olayın Ukrayna kulübü tarafından planlanmış bir eylem olduğunu söyleyen Rus futbolcu, "Asansörde bir olay daha yaşandı. Bir oyuncumuz yemekten dönüyordu ve yalnızdı. Asansörde Ukrayna tarafından birkaç kişi yanına yaklaşarak onu kışkırtmaya ve dövmeye başladı. Suçluları ve kazananı belirlemek istemiyorum" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler